ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Νεϊμάρ και Εμπαπέ κρίνουν το μέλλον του Τούχελ

Η απόδοση των Νεϊμάρ και Εμπαπέ στα επόμενα 3 παιχνίδια της Παρί αναμένεται να κρίνουν το μέλλον του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Νεϊμάρ και Εμπαπέ κρίνουν το μέλλον του Τούχελ

Η φετινή έκδοση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιο εξαρτημένη από ποτέ από τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ. Η φυγή του Καβάνι και του Τιάγκο Σίλβα έχουν αδειάσει την ομάδα από παίκτες κλειδιά για τη γαλλική ομάδα. Έτσι, φέτος βλέπουμε το πιο αποδυναμωμένο ρόστερ της Παρί από τότε που ανέλαβε ο Αλ Κελαϊφί την ομάδα.

Ενδεικτικό είναι ότι η ομάδα κινδυνεύει να μην προκριθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας, το 2011. Για την ακρίβεια, η ομάδα με 3 βαθμούς μετά από 3 αγώνες συγκατοικεί με την Μπασακσεχίρ στην τελευταία θέση του ομίλου. Θυμίζουμε ότι ηττήθηκε από τη Γιουνάιτεντ εντός έδρας (2-1) και από τη Λειψία εκτός έδρας (2-1).

Την ίδια ώρα στο πρωτάθλημα αν και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μοιάζει πιο ευάλωτη από ποτέ. Ειδικότερα, η πρόσφατη ήττα της από τη Μονακό με 3-2 ενώ κέρδισε 2-0 αποδεικνύει ότι έχει χάσει το μέταλλο του πρωταθλητή των προηγούμενων ετών.

Ας σημειωθεί ότι η Λιλ βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω της. Παράλληλα, η Μαρσέιγ έχει τη δυνατότητα να τη φτάσει αν κερδίσει τα 2 παιχνίδια που δεν έχει παίξει.

Ένα 8ημερο φωτιά για Παρί και Τούχελ

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο ουδέποτε ήταν μεγάλος θαυμαστής του Τούχελ. Ωστόσο, η περσινή πορεία μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του έδεσε τα χέρια. Φέτος, όμως, οι αφορμές είναι πολλές και ο Γερμανός τεχνικός κινδυνεύει με απόλυση. Ειδικότερα, το προπονητικό του μέλλον θα κριθεί τις επόμενες 8 ημέρες.

Ξεκινώντας από σήμερα, που η Παρί κονταροχτυπιέται με τη Λειψία στο Παρίσι. Στη συνέχεια θα αγωνιστεί κόντρα στη Μπορντό για το πρωτάθλημα ενώ την επόμενη Τετάρτη θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει την Γιουνάιτεντ. Η κατάκτηση τουλάχιστον 4 πόντων στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι επιβεβλημένη αν θέλει ο Τούχελ να κρατήσει τη θέση του.

Ο ίδιος γνωρίζει ότι για την επίτευξη αυτού του στόχου πρέπει να “ξυπνήσουν” τα μεγάλα του όπλα. Ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπε.

“Αν ο Νεϊμάρ ή ο Εμπαπέ δεν σκοράρουν, αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ομάδα μας. Πρόκειται για καθοριστικούς παίκτες” παραδέχτηκε πρόσφατα ο Τούχελ.

Ο πρώην κόουτς της Ντόρμουντ, μάλιστα, εξήγησε για ποιο λόγο θα αγωνιστεί ο Νεϊμάρ κόντρα στην Λειψία παρόλο που προέρχεται από τραυματισμό: “Ο Νεϊμάρ θα ξεκινήσει αύριο (σ.σ. σήμερα). Τον χρειαζόμαστε. Είναι απαραίτητο να παίξει για εμάς παρόλο που δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Μπορεί, όμως, να διαχειριστεί ένα τέτοιου είδους παιχνίδι ψυχολογικά και σωματικά”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ