ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

Ζότα σε διαιτητή: “Την επόμενη φορά θα βουτήξω”

Τον Ντιόγκο Ζότα, έπιασε η τηλεοπτική κάμερα στο ματς με τη Λέστερ να προειδοποιεί τον διαιτητή ότι θα βουτήξει στο επόμενο σπρώξιμο που θα νιώσει.

Ζότα σε διαιτητή: “Την επόμενη φορά θα βουτήξω”

Ο Ντιόγκο Ζότα αποτελεί με διαφορά την αποκάλυψη της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν. Το αντίκτυπο του είναι άμεσο από τότε που ήρθε στην ομάδα. Για την ακρίβεια με το τέρμα που πέτυχε στην πρόσφατη νίκη των “κόκκινων” επί της Λέστερ έφτασε τα 8 γκολ στην καριέρα του στην νέα του ομάδα. Παράλληλα, έχει σκοράρει στα 4 πρώτα εντός παιχνίδια της καριέρας του κάτι που αποτελεί ρεκόρ για κάποιο παίκτη του συλλόγου.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε, ο Κλοπ κάνει δεύτερες σκέψεις για τη χρήση του Φιρμίνο έναντι του Ζότα στο βασικό σχήμα μαρτυρά το μέγεθος των εμφανίσεων του τελευταίου. Το καλό για τον Κλοπ είναι ότι υπάρχει σύστημα για να χωρέσουν και οι 2. Το δοκίμασε κόντρα στη Σίτι, όπου σε σχηματισμό 4-2-3-1, χρησιμοποίησε τους Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο και Ζότα στην επίθεση.

Ζότα: “Την επόμενη φορά θα βουτήξω”

Ο Ντιόγκο Ζότα παρόλο που δεν είναι και ο πιο δυνατός παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ μπαίνει σε όλες τις μονομαχίες και σπάνια πέφτει κάτω. Ωστόσο, στο ματς κόντρα στη Λέστερ έφτασε σε ένα σημείο που απηύδησε από τα συνεχή σπρωξίματα στην πλάτη του και τον μη καταλογισμό φάουλ.

Έτσι, η ο τηλεοπτικός φακός τον απαθανάτισε να προειδοποιεί τον διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο ως εξής: “Την επόμενη φορά θα βουτήξω”.

Αν και ο Πορτογάλος δεν εκπλήρωσε την υπόσχεσή του, ενίοτε κατανοούμε για ποιο λόγο οι παίκτες βουτάνε σε τέτοιες φάσεις.

Ειδικότερα, σε κάθε ματς τέτοιου είδους σπρωξίματα γίνονται συνέχεια. Ωστόσο, μόνο όσοι πέφτουν κερδίζουν φάουλ. Αντιθέτως, όσοι μένουν όρθιοι περιμένουν μάταια να ακούσουν ένα σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ