Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φερνάντες: «Ναι, εννοείται τα πέναλτι βοηθάνε»!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φερνάντες: «Ναι, εννοείται τα πέναλτι βοηθάνε»!

Ο Μπρούνο Φερνάντες έγινε ο πιο γρήγορος «εικοσάρης» μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνος πιστεύει ότι τον βοήθησαν οι εκτελέσεις πέναλτι.

25.11.2020 | 14:29

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι μακράν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτήν την εποχή. Ο Πορτογάλος πήρε τη μεγάλη μεταγραφή στους κόκκινους διαβόλους και από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Μάντσεστερ, σήκωσε όλο το βάρος και απέδειξε ότι είναι για μεγάλα πράγματα. Μπορεί η ομάδα να μην τον βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά εκείνος δίνει το 100% κάθε φορά και πολλές φορές αυτό είναι αρκετό για ολόκληρη την ομάδα. Σίγουρα, χωρίς τον Μπρούνο Φερνάντες δύσκολα θα υπήρχαν ακόμα και αυτές οι στιγμές που η Γιουνάιτεντ δείχνει να μπορεί το κάτι παραπάνω.

Στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Μπασακσεχίρ στο Ολντ Τράφορντ, ο Φερνάντες ήταν και πάλι ο κορυφαίος. Σκόραρε δις και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Μία νίκη που είχε ανάγκη, καθώς ο όμιλος είναι φωτιά και η Παρί με τη Λειψία καραδοκούν. Μετά το χθεσινό τρίποντο, η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 9 βαθμούς, με τις άλλες δύο να είναι πίσω της στου 6. Παράλληλα, ο Πορτογάλος έφτασε τα 20 γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας και έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ. Ο Φερνάντες έγινε ο γρηγορότερος μέσος στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, που φτάνει τα 20 τέρματα. Κανείς άλλος δεν το έχει κάνει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Σε τόσο λίγες συμμετοχές.

«Τα πέναλτι βοηθάνει»

Ο Μπορύνο Φερνάντες μίλησε για αυτό του επίτευγμα μετά το τέλος της αναμέτρησης και για ακόμα μία φορά φάνηκε ταπεινός. Ο Πορτογάλος απέφυγε τα μεγάλα λόγια και απέδωσε το «τρόπαιό» του στα πέναλτι που αναλαμβάνει να εκτελέσει. Μπορεί χθες, να μην βάρεσε και το εκτέλεσε ο Ρασφορντ, κατά καιρούς όμως σκοράρει συχνά από την άσπρη βούλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τα πέναλτι τον έχουν βοηθήσει πολυ ώστε να ανεβάσει τα νούμερά του. Συγκεκριμένα ειπε: «Ναι, εννοείται τα πέναλτι βοηθάνε. Οποιοσδήποτε θα το έλεγε αυτό. Ο καθένας θα το έλεγα αυτό σίγουρα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version