ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Νέο συμβόλαιο για Λαουτάρο με δυσθεώρητη ρήτρα!

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να θέλει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά στην Ίντερ ετοιμάζουν ανανέωση συμβολαίου με ρήτρα που δεν αγγίζεται.

Νέο συμβόλαιο για Λαουτάρο με δυσθεώρητη ρήτρα!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έγινε μεγάλη κουβέντα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και τη Μπαρτσελόνα. Ο Ρόναλντ Κούμαν σκέφτεται τον παίκτη, που θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Λουίς Σουάρες στην ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» και ο Αργεντινός φορ της Ιντερ είναι στην κορυφή της λίστας του. Στη Βαρκελώνη έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ και παρά τις άκαρπες καλοκαιρινές προσπάθειες, θέλουν πολύ να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη της πρώτες διερευνητικές επαφές με τον ατζέντη του «Ελ Τόρο», ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του με την Ιντερ ύψους 110 εκατ. ευρώ.

Στην Μπαρτσελόνα ξέρουν ότι το κενό στην επίθεση μετά τη φυγή του Σουάρες δεν έχει καλυφθεί. Μπορεί να υπάρχει μία πλειάδα ποδοσφαιριστών στην επιθετική γραμμή, (Μέσι, Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν), κανείς όμως από αυτούς δεν μπορεί να καλύψει το κενό του. Κανείς δεν μπορεί να παίξει ως καθαρός σέντερ φορ και να βοηθήσει την ομάδα όπως το έκανε ο Ουρουγουανός. Η επιμονή της Μπάρτσα να διώξει τον Σουάρες σε συνδυασμό με τη μη ενίσχυση, δημιούργησε κενό. Ένα κενό που θέλουν οπωσδήποτε να καλυφθεί από τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Νέο συμβόλαιο για Λαουτάρο με δυσθεώρητη ρήτρα!

Έρχεται η ανανέωση του Λαουτάρο

Μπορεί λοιπόν τα ισπανικά ΜΜΕ να επιμένουν πως η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του Λαουτάρο , αλλά η Ιντερ δεν ανησυχεί ιδιαίτερα. Βάσει των τελευταίων εξελίξεων μάλιστα, θα έλεγε κανείς το ακριβώς αντίθετο. Οι νερατζούρι πιστεύουν ότι ο παίκτης θα μείναι. Και μάλιστα αισιοδοξούν πως σύντομα θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Πιέρο Αουσίλιο, προχωρούν οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του κατά δύο χρόνια. Δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2025. Στο νέο συμβόλαιο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η ρήτρα δεν θα είναι καθόλου προσιτή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο ποσό θα οριστεί στα 400 εκατ. ευρώ. Ποσό απλεισίαστο. Όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα. Αλλά για οποιονδήποτε καλοβλέπει τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ