ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Όποιος δεν υπολογίζει τη Ρεάλ το πληρώνει ακριβά (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο Μιλάνο για έναν και μόνο σκοπό και τον κατάφερε παίρνοντας μεγάλη νίκη επί της Ίντερ με 2-0 πετώντας την ουσιαστικά εκτός συνέχειας στο θεσμό.

Όποιος δεν υπολογίζει τη Ρεάλ το πληρώνει ακριβά (vid)

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διεξήχθη στο Τζουζέπε Μεάτσα. Εκεί, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον νικητή να διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και τον ηττημένο να βλέπει την επόμενη φάση να εξαφανίζεται. Αυτό γιατί πριν τη σέντρα η Γκλάντμπαχ συνέτριψε τη Σαχτάρ και έβαλε γερή υποψηφιότητα για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο τελικός στο Μιλάνο βρήκε τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρατάσσεται με σημαντικές απουσίες αλλά και μεγάλο πείσμα να διακριθεί. Ράμος και Μπενζεμά απουσίαζαν από τη σύνθεση του Ζιντάν, με τον Γάλλο τεχνικό ωστόσο να παρατάσσει έντεκα «καμικάζι». Από την άλλη η Ίντερ όντας σε μέτριο… φεγγάρι κατέβηκε στον αγώνα με στόχο μονάχα τη νίκη.

https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1331691435414986752

Αζάρ και… Βιντάλ έκαναν τη δουλειά για τη Ρεάλ

Το παιχνίδι όμως ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους «Νεραντζούρι». Ο προωθημένος Νάτσο στο 5′ ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Γκαλιαρντίνι. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, με τον Εντέν Αζάρ να αναλαμβάνει την ευθύνη και με εύστοχη εκτέλεση να βάζει μπροστά την ομάδα του. Σαν να μην έφθανε αυτό για την Ίντερ ήρθε η φάση του 33ου λεπτού να τελειώσει όσες ελπίδες υπήρχαν για ανατροπή. η αποβολή που κέρδισε η Ρεάλ

Ο Βιντάλ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βαράν όμως ο διαιτητής του το αρνήθηκε. Ο Χιλιανός έγινε… τούρμπο και επιτέθηκε λεκτικά στον ρέφερι αποτέλεσμα να δει δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τριών δευτερολέπτων. Η Ίντερ με δέκα ποδοσφαιριστές έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με καθαρό μυαλό προσπάθησαν να πιέσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες προσπάθησαν να προκαλέσουν κινδύνους στην εστία του Τιμπό Κουρτουά όμως δεν τα κατάφερα. Αντ’ αυτού οι φιλοξενούμενοι στο 59′ βρήκαν τον τρόπο να βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα της Ίντερ για ανατροπή. Ο Βάσκες πάτησε περιοχή σέντραρε και ο προωθημένος Ροντρίγκο με όμορφο τρόπο έγραψε το 0-2.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και αμφότερες οι ομάδες συμβιβάστηκαν. Η Ίντερ δεν βρήκε άλλες δυνάμεις με τη Ρεάλ να διαχειρίζεται το καθαρό προβάδισμα μέχρι το τέλος. Το τελικό 0-2 φέρνει τους Μαδριλένους δεύτερους με 7 βαθμούς και την Ίντερ τελευταία του ομίλου με 2.

Βαθμολογία ομίλου

Γκλάντμπαχ 8

Ρεάλ Μαδρίτης 7

Σαχτάρ 4

Ίντερ 2

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ