Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα κατάφερε ο Βιντάλ – Δύο κίτρινες σε τρία δευτερόλεπτα (vid)
Champions League

Τα κατάφερε ο Βιντάλ – Δύο κίτρινες σε τρία δευτερόλεπτα (vid)

Έχουμε μεγάλη περιέργεια να μάθουμε τα... γαλλικά που θα ακούσει ο Αρτούρο Βιντάλ από τον Αντόνιο Κόντε για το κατόρθωμα του να καταδικάσει την ομάδα του.

25.11.2020 | 22:49

Ο Χιλιανός είναι γνωστός για το πάθος και τις εκρήξεις του. Πολλές φορές μάλιστα αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με δυσάρεστες καταστάσεις. Έτσι και απόψε, ο Αρτούρο Βιντάλ κατάφερε – γιατί περί κατορθώματος μιλάμε – να αφήσει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 33′ της αναμέτρησης της Ίντερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αρτούρο Βιντάλ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι υπέρ του σε μαρκάρισμα του Βαράν εντός περιοχής. Ο διαιτητής του αγώνα δεν έδειξε να συγκινείτε από την επαφή του Γάλλου με αποτέλεσμα να δεχθεί την έκρηξη του μέσου των Ιταλών. Ο ρέφερι θεώρησε πως θα έβαζε τέλος δίνοντας κίτρινα στον Χιλιανό. Έκανε λάθος όμως γιατί τότε ο Αρτούρο Βιντάλ έγινε… ηφαίστειο.

Αποτέλεσμα; Τα νέα «γαλλικά» να αποφέρουν νέα κίτρινη και κατά συνέπεια αποβολή για τον Αρτούρο Βιντάλ. Τι να του είπε άραγε ο Χιλιανός!

https://twitter.com/Arrizabalager/status/1331698321136775179

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version