ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Η Αργεντινή λέει «αντίο» στον Μαραντόνα – Live εικόνα

Η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα, με τον κόσμο να συρρέει για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Θεό του ποδοσφαίρου.

Η Αργεντινή λέει «αντίο» στον Μαραντόνα – Live εικόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών και μετά από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη σε ολόκληρη την Αργεντινή αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους ανά τον πλανήτη που λάτρεψαν το θεό της μπάλας.

Η Αργεντινή βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς ο Ντιεγκίτο αποτελεί έναν εθνικό ήρωα για τη χώρα. Η σωρός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο προεδρικό μέγαρο της χώρας στο Μπουένος Άιρες. Χιλιάδες πιστοί έχουν σχηματίσει τεράστιες ουρές και περιμένουν υπομονετικά να περάσουν μπροστά από την σωρό του Ντιέγκο για να αφήσουν ένα λουλούδι και να πούνε το τελευταίο αντίο.

Το φέρετρο του Μαραντόνα έχει καλυφθεί με σημαίες της Αργεντινής αλλά και της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και με την φανέλα που έγραψε ιστορία, την φανέλα με το Νο10.

Live εικόνα από το λαϊκό προσκύνημα

Ο σπαραγμός για το θάνατο του Μαραντόνα είναι τεράστιος. Στην Αργεντινή λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος, ενώ οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι έχουν την πορεία του σημείο αναφοράς. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου αλλά και αθλητές και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο αποχαιρετούν από χθες τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα γεννήθηκε στο Λανούς, του Μπουένος Άιρες, στις 30 Οκτωβρίου 1960. Θεωρήθηκε ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Παράλληλα, βραβεύτηκε από τη ΦΙΦΑ ως ο καλύτερος παίκτης του αιώνα μαζί με τον Βραζιλιάνο Πελέ.

Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος που κατέρριψε το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής δύο φορές. Την πρώτη όταν έπαιξε για την Μπαρτσελόνα για 3 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Και τη δεύτερη, όταν αγωνίστηκε στη Νάπολι για 5 εκατομμύρια λίρες. Έχει αγωνιστεί στους Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μπόκα Τζούνιορς, Μπαρτσελόνα, Νάπολι, Σεβίλλη και στο τέλος της καριέρας του, στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ τελικά μετά από παύση ενός έτους από το ποδόσφαιρο, έκλεισε την καριέρα του στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς το 1997.

Έλαβε μέρος σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 στο Μεξικό, όπου έλαμψε η χαρισματική προσωπικότητά του και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου με νίκη επί της Δυτικής Γερμανίας στον τελικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ