ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Σάλος με τα αγγλικά πρωτοσέλιδα για τον Ντιέγκο

Τα αγγλικά πρωτοσέλιδα, μία μέρα μετά το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα από ανακοπή καρδιάς, τον χαρακτήρισαν μεταξύ άλλων ακόμα και κλέφτη.

Σάλος με τα αγγλικά πρωτοσέλιδα για τον Ντιέγκο

Η ποδοσφαιρική κοινότητα θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεράσει το σοκ από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση γέμισε με θλίψη όλο τον πλανήτη αλλά συνάμα φανέρωσε και την αγάπη του για έναν παίκτη είδωλο.  Η απώλεια του έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Μαραντόνα να αφήνει την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Τίγκρε.

Για κάποιους, πάντως, ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρα από θνητός Θεός ήταν και «κλέφτης». Έτσι, τουλάχιστον τον χαρακτηρίζει η Daily Mirror μία μέρα μετά το θάνατο του σε ένα από τα πολλά επίθετα που του αποδίδει. Την ίδια ώρα μία άλλη εφημερίδα η Daily Star αναρωτιέται στο πρωτοσέλιδό της που ήταν το VAR όταν ο κόσμος το χρειαζόταν περισσότερο.

Παράλληλα, τόσο η Daily Express όσο και η Sun επιλέγουν στο πρωτοσέλιδο τους την εικόνα με το “χέρι του Θεού”. Για όσους δε θυμούνται, η εθνική Αγγλίας είχε ηττηθεί στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 1986 από την εθνική Αργεντινής χάρη σε 2 τέρματα του Μαραντόνα. Στο πρώτο, ο Ντιέγκο πέρασε όλη την αντίπαλη ομάδα και σκόραρε. Στο δεύτερο χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του.

Έκτοτε, οι Άγγλοι δεν το έχουν ξεπεράσει ποτέ, καθώς θεωρούν δικαίως ότι τους στερήθηκε μία χρυσή ευκαιρία να διεκδικήσουν το Μουντιάλ. Αυτό, βέβαια, σε καμία περίπτωση, δε δικαιολογεί την επιλογή τους να δώσουν έμφαση σε εκείνη τη φάση στα πρωτοσέλιδά τους μία μέρα μετά το θάνατο του Ντιέγκο

Το αντίο της πρώτης και παντοτινής αγάπης του Μαραντόνα (vid)

Μία από τις ομάδες που απέδωσε τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Μαραντόνα ήταν η Μπόκα Τζούνιορς. Η ομάδα που υποστήριζε από παιδάκι ο “Ντιεγκίτο”. Με ένα μικρό βίντεο τον αποχαιρέτησε για τελευταία φορά, υπενθυμίζοντας στον κόσμο το πέρασμά του από την αργεντίνικη ομάδα.

Ειδικότερα, πραγματοποίησε 2 θητείες στην ομάδα που συνδέεται με τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα και το μαχητικό πνεύμα. Αρχικά, τη σεζόν 1981/1982, όταν και με 28 γκολ σε 40 εμφανίσεις πανηγύρισε το πρωτάθλημα. Από την Μπόκα αποχώρησε με μεταγραφή ρεκόρ ύψους 9 εκατ. δολλαρίων για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Το πλήρωμα του χρόνου τα έφερε έτσι ώστε να επιστρέψει στο σύλλογο για να κλείσει την καριέρα του (1995-1997).

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της Μπόκα Τζούνιορς για τον Ντιέγκο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ