ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Στις φλόγες η Νάπολη για τον Μαραντόνα (vid)

Η αγάπη των Ναπολιτάνων για τον Ντιέγκο Μαραντόνα δεν περιγράφεται. Πόσο θα ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα στο Σαν Πάολο. Παρόλα αυτά βρήκαν άλλον τρόπο.

Στις φλόγες η Νάπολη για τον Μαραντόνα (vid)

H αγάπη των φίλων της Νάπολι για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα απλά δεν περιγράφεται. Η είδηση της απώλειας του Αργεντινού αστέρα προκάλεσε θλίψη σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ιδιαίτερα σε Αργεντινή και Ιταλία οι στιγμές που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες φανερώνουν το μέγεθος του πόνου που επικρατεί.

Ο Ντιέγκο έφυγε από τη ζωή όμως για τους Ναπολιτάνους θα παραμείνει αιώνια ως ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής που πάτησε ποτέ στη πόλη τους. Ως ο άνθρωπος που τα έβαλε με τον ιταλικό βορρά και βγήκε νικητής εκπροσωπώντας ένα κατώτερο οικονομικά νότο. Ο Μαραντόνα οδήγησε τη Νάπολι σε μια μεγάλη πρωτιά, στη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Για τους «Παρτενοπέι» αυτό δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Απόψε η Νάπολι υποδέχεται την Ριέκα στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο πόνος των φίλων της ομάδας είναι τεράστιος. Ξέρουν πως δεν μπορούν να τιμήσουν τον αιώνια αρχηγό τους όπως θα μπορούσαν υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το παιχνίδι διεξάγεται όπως και τα προηγούμενα χωρίς τη παρουσία οπαδών στο Σαν Πάολο. Ντιέγκο Μαραντόνα Νάπολι

Εντυπωσιακές εικόνες προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα

Η πανδημία αποτρέπει τη προσέλκυση οπαδών, όμως οι «Παρτενοπέι» βρήκαν τον τρόπο να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον Θεό τους. Τα βίντεο που έρχονται από τη Νάπολη κόβουν την ανάσα. Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τους Κροάτες πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το Σαν Πάολο. Οι «Παρτενοπέι» κρατώντας πυρσούς στα χέρια κύκλωσαν το στάδιο δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα προς τιμήν του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

https://twitter.com/FootballJOE/status/1332031241013649408

Το Σαν Πάολο μοιάζει περικυκλωμένο από φλόγες. Μέσα σε αυτό βρίσκεται το πνεύμα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Του ανθρώπου που δόξασε τον σύλλογο σε κάθε άκρη της Γης με τα κατορθώματά του. Ο Αργεντινός έγινε ένα με τους «Παρτενοπέι». Έγινε ο δικός τους Ντιέγκο. Ο παίκτης σύμβολο της ομάδας, αυτός που δεν τα παρατά ποτέ μέχρι να πετύχει και να γράψει ιστορία. Δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό κανενός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ