ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Θέλει ξανά πίσω τον νεαρό «αστέρα» της η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα επανέρχεται δυναμικά για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρσία, που αποτελεί προϊόν της Μασία.

Θέλει ξανά πίσω τον νεαρό «αστέρα» της η Μπαρτσελόνα!

Ανησυχία όσον αφορά το θέμα των κεντρικών αμυντικών επικρατεί στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ ενόψει του Γενάρη. Και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, θέλουν πίσω έναν παίκτη που άνηκε στις ακαδημίες της.

Η περίφημη «Μασία» έχει βγάλει… κόσμο και κοσμάκη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Έρικ Γκαρσία. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπάρτσα ασχολείται με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί ξανά για την απόκτησή του και ως εκ τούτου την επανένταξή του στα «μπλαουγκράνα».

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δηλώνει σίγουρη πως τον Ιανουάριο θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ερικ Γκαρσία από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 19χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί κορυφαίο στόχο των «μπλαουγκράνα» για την αμυντική γραμμή τους. Η ισπανική ομάδα θα ανεβάσει την πρόταση της κοντά στα 25 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του. Αυτό σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo». Μπαρτσελόνα

Το παλεύει η Μπαρτσελόνα αλλά έχει κι εναλλακτική

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος απέρριψε ξανά την πρόταση του αγγλικού συλλόγου για νέο συμβόλαιο. Ο Γκαρσία, ο οποίος γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και αποτελεί «προϊόν» της φημισμένης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, εντάχθηκε το 2017 στο δυναμικό των «σίτιζενς», ενώ την περίοδο 2019-20 έκανε ντεμπούτο στην Premier League, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, να αναφέρουμε πως η Μπαρτσελόνα έχει και τις εναλλακτικές της λύσεις… Πιο συγκεκριμένα, το «Sky Italia» υποστηρίζει πως η διάσημη ισπανική ομάδα έχει πλησιάσει τη Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του 18χρονου Ολλανδού αμυντικού, Μελάιρο Μπογκάρντε, μετά από σχετική εισήγηση του Ρόναλντ Κούμαν.

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα της Βαρκελώνης θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο. Οι υποχρεώσεις της θα την αναγκάσουν να το κάνει αυτό. Διότι και λόγω του κορωνοϊού, δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί ο λόγος για να τεθεί νοκ άουτ κάποιος παίκτης…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ