ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Τότεναμ και Αλντερβάιρελντ καλό… 2021

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε το μέγεθος και την απουσία του τραυματισμού του βασικού του αμυντικού, Τόμπι Αλντερβάιρελντ.

Τότεναμ και Αλντερβάιρελντ καλό… 2021

Εκεί που ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε καταφέρει να δέσει την άμυνα του να σου η ατυχία να του χτυπά τη πόρτα. Το δίδυμο στα μετόπισθεν με τους Ντάιερ και Αλντερβάιρελντ τα πήγε περίφημα όλο αυτό το διάστημα. Αποκορύφωμα της συνεργασίας τους η καθαρή νίκη της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σίτι. Τα «Σπιρούνια μπορεί να είχαν ορισμένες φορές στο παιχνίδι τη τύχη με το μέρος του όμως συνολικά μόχθησαν πολύ για να κρατήσουν τους «Πολίτες» στο μηδέν.

Η Τότεναμ διάγει εξαιρετική περίοδο – όσον αφορά το πρωτάθλημα περισσότερο – όντας στη πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέα με τη Λίβερπουλ. Έχοντας μόλις μία ήττα σε εννιά παιχνίδια και αυτή τη πρώτη αγωνιστική από την Έβερτον (0-1) τα «Σπιρούνια» πραγματοποιούν εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Πρέμιερ Λιγκ. Το βαρύ πρόγραμμα ωστόσο δεν μπορεί να αφήσει ήρεμη την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Συνεχόμενα παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη που η ομάδα του καλείται να πάρει προκειμένου να διατηρηθεί εντός στόχων. Τόμπι Αλντερβάιρελντ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αλντερβάιρελντ – Ανακούφιση για Μουρίνιο

Πως όμως να μην αισθάνεται άτυχος ο Ζοζέ; Το φινάλε της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι έφερε πολλούς πανηγυρισμούς και ένα πρόβλημα. Ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ, Τόμπι Αλντερβάιρελντ τραυματίστηκε στο ματς με τους «Πολίτες». Οι πρωτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο ο Μουρίνιο καθησύχασε τους πάντες με τις δηλώσεις του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Λονδρέζων αποκάλυψε πως ο μυικός τραυματισμός του Αλντερβάιρελντ θα τον διατηρήσει εκτός δράσης για έναν μήνα. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα δούμε τον Βέλγο να αγωνίζεται μέχρι το τέλος του 2020. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Έτσι με τις αρχές του νέου έτους ο έμπειρος στόπερ θα είναι ξανά ενεργός και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Φέτος έχει αγωνιστεί στα 7 από τα 9 παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Τώρα όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο καλείται να βρει άλλον για παρτενέρ του Ντάιερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ