ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Από τη Λίβερπουλ… στην Τσέλσι ο Αλάμπα!

Η αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης συνεχίζεται από πλευράς Νταβίντ Αλάμπα, με τον Αυστριακό αμυντικό να προσθέτει στις επιλογές του τη Τσέλσι.

Από τη Λίβερπουλ… στην Τσέλσι ο Αλάμπα!

Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι αναμφίβολα ένα από τα «καυτά» ονόματα του χειμώνα. Ο Αυστριακός αμυντικός αναμένεται να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον το επόμενο διάστημα. Τώρα αυτό θα συμβεί τον Ιανουάριο ως μεταγραφή, το καλοκαίρι ως ελεύθερος, θα γίνει πράξη πάντως. Ο 28χρονος δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει με τους όρους που του θέτει η Μπάγερν Μονάχου.

Θεωρεί πως μπορεί να βγει στην αγορά και να βρει το συμβόλαιο της… ζωής του. Ο Νταβίντ Αλάμπα ζητά αποδοχές που ζαλίζουν, με την Μπάγερν να μην ανταποκρίνεται για την ώρα στις απαιτήσεις του. Αυτό οδηγεί τον μάνατζερ του να αναζητήσει αλλού την ομάδα που θα καλύψει τα θέλω του.

Ο Πίνι Ζάχαβι, ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Αυστριακό ρίχνει γέφυρες με όλες τις «μεγάλες» ομάδες της Ευρώπης. Στόχος του να αποσπάσει τη καλύτερη πρόταση για τον Αλάμπα τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό σκέλος. Μέχρι χθες Λίβερπουλ και Γιουβέντους έδιναν τη δική τους μονομαχία για τα δικαιώματα του έμπειρου αμυντικού.

Η Τσέλσι στο κυνήγι του Αλάμπα

Σήμερα νέα δημοσιεύματα βάζουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του και τη Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι έχουν δημιουργήσει από το καλοκαίρι ένα άκρως ενδιαφέρον σύνολο με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Ο Φρανκ Λάμπαρντ μαζί με τα νιάτα θέλει να προσθέσει και εμπειρία και ο Αλάμπα παρουσιάζεται ως η κατάλληλη ευκαιρία.

Στα μετόπισθεν οι «μπλε» το τελευταίο διάστημα δείχνουν να φτιάχνουν χαρακτήρα νικητή. Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά και Κρίστιενσεν αποτελούν βασικές επιλογές του Λάμπαρντ. Απεναντίας ο Ρούντιγκερ μοιάζει να είναι εκτός φιλοσοφίας του Βρετανού κάτι που φαίνεται από τις ελάχιστες συμμετοχές του. Ενδεχόμενη προσθήκη του Νταβίντ Αλάμπα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του Γερμανού.

Ο στόπερ της Μπάγερν Μονάχου έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια. Πρώτα ως αριστερός οπισθοφύλακας και τελευταία ως κεντρικός αμυντικός. Και εκεί τα έχει πάει περίφημα δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί επάξια στη θέση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ