ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Προβάρει ξανά το εθνόσημο ο Ζλάταν!

Πιο κοντά από ποτέ στη μεγάλη επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Τι είπε με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Προβάρει ξανά το εθνόσημο ο Ζλάταν!

Όταν μιλάμε για έναν συνηθισμένο 39χρονο ποδοσφαιριστή, το μυαλό θα πάει στην απόσυρσή του. Ότι έχει γίνει ήδη ή ότι κοντοζυγώνει. Ωστόσο, στην περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Σουηδός σούπερ σταρ είναι από άλλον πλανήτη και μάλιστα κοντεύει να επιστρέψει στην εθνική του ομάδα!

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ο πολύπειρος φορ της Μίλαν θέλει να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Δεν επαναπαύεται ποτέ, θέλει να παίζει συνέχεια και στο υψηλότερο επίπεδο. Γι΄ αυτό και έχει κανονίσει τις διαδικασίες όσον αφορά τη μεγάλη επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Ζλάταν συναντήθηκε με τον προπονητή της εθνικής Σουηδίας, Γιάν Άντερσον, σε μία επαναπροσέγγιση προκειμένου να επιστρέψει στην εθνική. «Από την στιγμή που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στην εθνική ομάδα, θεώρησα ότι ήταν φυσικό και σημαντικό να τον συναντήσω και να μιλήσουμε γι΄ αυτό, το συντομότερο δυνατό», σχολίασε σχετικά ο Αντερσον. Ακόμη, πρόσθεσε: «Η συνάντησή μας ήταν εποικοδομητική και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο». Ζλάταν

Μπορεί το κάτι παραπάνω στο Euro με Ζλάταν

Ο 39χρονος επιθετικός μάλιστα, δήλωσε αυτήν την εβδομάδα στον σουηδικό Τύπο ότι «του έλειψε να φορά την κίτρινη φανέλα της εθνικής Σουηδίας».

Ο Ζλάταν  μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στον Αγιαξ, στην Μπαρτσελόνα, στην Γιουβέντους και στους ΛΑ Γκάλαξι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα χρώματα της Μίλαν. Η εθνική Σουηδίας, έφθασε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 και προκρίθηκε για το EURO 2020. Το οποίο βέβαια αναβλήθηκε για τον Ιούνιο του 2021 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ακόμα και χωρίς εκείνον η Σουηδία κατάφερε να βρεθεί στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του επόμενου καλοκαιριού. Οι Σκανδιναβοί θα παίξουν στον όμιλο με την Ισπανία, την Πολωνία και την Σλοβακία, αλλά μετά από μία νίκη και πέντε ήττες στο Nations League, υποβιβάσθηκαν στην League B της διοργάνωσης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Ζλάταν μετράει 62 γκολ σε 118 εμφανίσεις με την Εθνική Σουηδίας. Και φυσικά δεν αποκλείεται αυτοί οι αριθμοί να μεγαλώσουν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ