ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Στα…πιτς ο Κριστιάνο με Μπενεβέντο

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λεονάρντο Μπονούτσι αναμένεται να παραμείνουν στο Τορίνο με τον Πίρλο να τους αφήνει εκτός αποστολής για το ματς με τη Μπενεβέντο.

Στα…πιτς ο Κριστιάνο με Μπενεβέντο

Επιστροφή στην ιταλική πραγματικότητα για τη Γιουβέντους. Οι «Μπιανκονέρι» μετά την αγχωτική νίκη τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με 2-1 επί της Φερεντσβάρος επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στη Σέριε Α. Αύριο η ομάδα του Αντρέα Πίρλο αντιμετωπίζει την αδύναμη Μπενεβέντο εκτός έδρας και στόχος είναι μονάχα η κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο παιχνίδι όμως δεν θα δώσουν το παρών Μπονούτσι και Κριστιάνο.

Ο τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας βλέπει την ομάδα του σιγά σιγά να αποδίδει όπως επιθυμεί. Τα θετικά αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ιταλία έρχονται και μαζί με αυτά η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου. Αυτό που λείπει είναι η διάρκεια στην καλή απόδοση. Αυτό προσπαθεί να επιτύχει ο Ιταλός κάνοντας παράλληλα όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση δυνάμεων στους παίκτες του.

Έτσι όπως αναμένεται εντός της ημέρας ο Αντρέα Πίρλο θα κρατήσει εκτός από την αναμέτρηση με τη Μπενεβέντο κάποια από τα βαριά χαρτιά του. Λεάντρο Μπονούτσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνουν στο Τορίνο μην ακολουθώντας την αποστολή για το Μπενεβέντο. Ο Πίρλο θεωρεί πως η απουσία των δύο αστέρων του δεν είναι ικανή να του στοιχίσει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως πράττει σωστά καθώς αμφότεροι έχουν πάρουν πάνω τους μεγάλο φορτίο το τελευταίο διάστημα. Κριστιάνο Μπονούτσι

Ξεκούραση για Κριστιάνο και Μπονούτσι

Ιδιαίτερα ο Κριστιάνο μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοιό έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδι της Γιουβέντους. Η ξεκούραση ορισμένες φορές κρίνεται απαραίτητη, με τους «Μπιανκονέρι» να θέλουν σε καλή φόρμα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Η Γιουβέντους θα παρατάξει την επίθεση της με τους Μοράτα και Ντιμπάλα. Δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να καθαρίσουν στη καλή τους μέρα κάθε αντίπαλο.

Από πλευράς Μπονούτσι, ο Ιταλός χρειάζεται και κείνος ξεκούραση. Η επιστροφή του Ντε Λιχτ θα του δώσει τις απαραίτητες ανάσες προκειμένου και αυτός με τη σειρά του να είναι σε άριστη κατάσταση στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Η Γιουβέντους δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε το ιταλικό πρωτάθλημα. Έτσι οι νίκες από εδώ και πέρα είναι απαραίτητες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ