Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπιέλσα θέλει στη Λιντς «αστέρι» της Μπαρτσελόνα
Premier League

Ο Μπιέλσα θέλει στη Λιντς «αστέρι» της Μπαρτσελόνα

Η Λιντς Γιουνάιτεντ επιθυμεί την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να βλέπει τον ιδανικό χαφ στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

28.11.2020 | 20:09

Η επιστροφή της Λιντς Γιουνάιτεντ στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ είναι πραγματικότητα. Τα «παγώνια» βρίσκονται από το καλοκαίρι ξανά στη κατηγορία που ανήκουν πραγματικά. Η ιστορία του βρετανικού συλλόγου ήταν συνυφασμένη με μεγάλες επιτυχίες. Η διαδρομή στις κατηγορίες της Αγγλίας ήταν χρονοβόρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στο τιμόνι της, η Λιντς φιλοδοξεί να επιστρέψει σταδιακά σε ημέρες δόξας. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει πρώτα να καθιερωθεί στην άκρως ανταγωνιστική Πρέμιερ Λιγκ. Η Λιντς τη φετινή σεζόν θα προσπαθήσει να αφήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις θέσεις που οδηγούν ξανά στη Τσάμπιονσιπ. Για την ώρα τα «Παγώνια» το καταφέρνουν εύκολα όντας μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Η Λιντς ρίχνει δίχτυα στη Μπαρτσελόνα για Πουτς

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικότατο σύνολο που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Βέβαια εχθρός του καλού πάντοτε είναι το καλύτερο. Έτσι η Λιντς είναι σαφές πως θα βγει τον Γενάρη στις αγορές αναζητώντας την ενίσχυση των γραμμών της. Ανάμεσα στα ονόματα που το τελευταίο διάστημα συνδέονται με πιθανή συνεργασία με τους Βρετανούς είναι και αυτό του Ρίκι Πουτς.

Ο νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός δείχνει να μην τον εμπιστεύεται δίνοντας του μέχρι σήμερα ελάχιστες ευκαιρίες. Στη Μπαρτσελόνα ο 21χρονος μπορεί να μη χωράει, στη Λιντς όμως φθάνει και περισσεύει.

Αυτό αναμεταδίδουν καταλανικά ΜΜΕ τα οποία αναφέρουν πως ο Μαρσέλο Μπιέλσα θέλει σαν τρελός τον νεαρό μέσο. Σύμφωνα με την Sport η Λιντς Γιουνάιτεντ έχει χτυπήσει ήδη τη πόρτα των «Μπλαουγκράνα». Πρόθεση του βρετανικού συλλόγου είναι ο δανεισμός του Πουτς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μια πρόταση που φαντάζει δελεαστική, μιας και ο παίκτης δεν πρόκειται να βρει διαφορετικά χρόνο συμμετοχής. Η Πρέμιερ Λιγκ ανοίγεται ως ιδανική ευκαιρία για εκείνον παίζοντας σε μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version