ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Πρωταθλήτρια είναι η Μπάγερν, τον βρήκε το δρόμο (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου αν και για έναν ακόμη αγώνα δέχτηκε πολλές ευκαιρίες, κατάφερε να πάρει μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Στουτγκάρδη με 3-1.

Πρωταθλήτρια είναι η Μπάγερν, τον βρήκε το δρόμο (vid)

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Μπουντέσλιγκα, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενήθηκε από την Στουτγκάρση στη “Μερσέντες Μπενζ Αρίνα”. H Μπάγερ Μονάχου αν και απειλήθηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ουσιαστική εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες της για να νικήσει με 3-1 τη Στουτγκάρδη. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, 2 βαθμούς μπροστά από τη Λειψία και 4 από τη Ντόρτμουντ.

Οι “βαυαροί” επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλό τους από νωρίς. Ειδικότερα, μόλις στο 3ο λεπτό, ο Κομάν σέντραρε αλλά ο Λεβαντόφσκι είδε τη κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Στουτγκάρδη δε φοβόταν το παιχνίδι και έμοιαζε επικίνδυνη κάθε φορά που είχε τη μπάλα στα πόδια της. Έτσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 20ο λεπτό. Ειδικότερα, εκδήλωσαν άψογα την κόντρα και μετά από άστοχη έξοδο του Νόιερ, ο Κουλιμπαλί σκόραρε προ κενής εστίας.

Η ομάδα του Φλικ έμοιαζε ευάλωτη αμυντικά χωρίς την παρουσία του Κίμιχ στη μεσαία γραμμή. Έτσι, απειλήθηκε ξανά, με τον Βέρστερ στο 35 να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μετά από μία καλά οργανωμένη επίθεση. Ο ίδιος παίκτης δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Ερναντέζ 1 λεπτό αργότερα, με τον Νόιερ να τον νικάει στο τετ α τετ.

Η Μπάγερν “πελαγοδρομούσε” και ο Νόιερ είδε τον VAR να τον σώζει μετά από αδιανόητη γκάφα από πλευράς του. Δυστυχώς, όμως, για τις αντιπάλους της Μπάγερν, έχει αποδειχτεί ότι δεν έχεις την πολυτέλεια να σπαταλάς ευκαιρίες απέναντί τους.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου η Μπάγερν έφερε τούμπα το παιχνίδι. Αρχικά, στην κόντρα επίθεση, ο Κομάν δεν μπόρεσε να σταματηθεί από τον Μαυροπάνο, με συνέπεια να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 38ο λεπτό. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, μετά από εξαιρετική ανάπτυξη από πίσω, ο Λεβαντόφσκι με κεραυνό ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τις 2 ομάδες να βρίσκουν αρκετούς χώρους. Ωστόσο, οι καλές ευκαιρίες έρχονταν με το σταγονόμετρο εκατέρωθεν.

Με το σκορ στο ρευστό 2-1 μετά από 68 λεπτά παιχνιδιού, ο Φλικ έφερε στο παιχνίδι τους Σανέ και Ντάγκλας Κόστα στη θέση των Γνάμπρι και Κομάν.

Η Στουτγκάρδη επιχείρησε στο 72ο λεπτό να παίξει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά το σουτ του Μανγκαλά στο τελείωμα της φάσης βρήκε στον Σούλε και κατέληξε κόρνερ.

Η αμυντική λειτουργία της Μπάγερν ήταν εμφανώς βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο με την αμυντική τετράδα να συνεργάζεται άψογα. Οι γηπεδούχοι, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Αντόν να περνάει λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Νόιερ απέκρουσε σουτ του Καλάιτζιτς μέσα από την περιοχή.

Όσο η Στουτγκάρδη έχανε ευκαιρίες, η Μπάγερν μετουσίωνε σε γκολ τις δικές της. Έτσι, στο 87ο λεπτό, ο Κόστα συνέκλινε προς τον άξονα και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ