ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Χ»αμένη ξανά η Γιούβε, συγκινεί η μαχητική Μπενεβέντο (vid)

Η Γιουβέντους άφησε δύο ακόμα υπερπολύτιμους βαθμούς και το 1-1 κόντρα στην Μπενεβέντο τη βάζει σε σοβαρούς μπελάδες και την αφήνει πίσω στη βαθμολογία!

«Χ»αμένη ξανά η Γιούβε, συγκινεί η μαχητική Μπενεβέντο (vid)

Κατώτερη των περιστάσεων για μία ακόμη φορά η Γιουβέντους. Όπως με Βερόνα και Κροτόνε πριν από λίγες αγωνιστικές, έτσι και σήμερα στραβοπάτησε κόντρα στην Μπενεβέντο. Με το ίδιο σκορ μάλιστα. 1-1 λοιπόν ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Με τους «μπιανκονέρι» να μπαίνουν σε περιπέτειες πλέον!

Μετά την 5η ισοπαλία σε 9 αγώνες στη Serie A, η Γιουβέντους μένει πίσω στη βαθμολογία. Οι ισοπαλίες σε τέτοια ματς είναι μεγάλο πισωγύρισμα, για μία ομάδα η οποία στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο, μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς, ενώ απειλείται και από ομάδες οι οποίες την καταδιώκουν.

Συνεπώς υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει κι άλλο μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής. Επίσης, η Γιούβε βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Μίλαν και με ματς περισσότερο μάλιστα! Serie A: Benevento-Juventus 1-1 - Calcio - ANSA

ΤΟ ΜΑΤΣ

Μπήκε δυνατά η Μπενεβέντο και μόλις στο 10′ είχε την πρώτη καλή στιγμή της. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπράρι που αποκρούστηκε από τον Σέζνι, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Λαπαντούλα πέρασε λίγο έξω. Δύο σημαντικές ευκαιρίες δηλαδή στα πρώτα 12 λεπτά.

Ωστόσο, πρώτη γκολ έβαλε η Γιούβε. Στο 22′, ο Κιέζα με πανέμορφη προσπάθεια έβγαλε στον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος πλάσαρε σωστά για το 1-0 της «Γηραιάς Κυρίας». Στο 36′ η Μπενεβέντο απείλησε με κεφαλιά του Λαπαντούλα που πέρασε λίγο έξω. Η απάντηση των γηπεδούχων, όμως, δεν άργησε να έρθει.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Λετίτσια από πλάγια θέση σκόραρε για το 1-1 με εκπληκτικό βολέ! Πραγματικά ωραίο γκολ.

Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι δραματικά, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και η Γιουβένντους πλέον φαίνεται να μένει πίσω. Βέβαια η χρονιά, έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Λετίτσια, Γκλικ, Καλντιρόλα (74′ Μάτζιο (60′ Ινσίνιε)), Μπάρμπα, Χετεμάι, Στσιαταρέλα, Ιονίτα (72′ Τέγιο), Ιμπρότα, Καπράρι (72′ Τούια), Λαπαντούλα (72′ Σάου)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Χουαρδάδο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Φραμπότα, Ραμπιό, Αρτούρ (62′ Μπετανκούρ), Κιέζα (69′ Μπερναντέσκι), Ράμσεϊ (62′ Κουλουσέφσκι), Ντιμπάλα, Μοράτα

Τα highlights της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ