ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

H Νάπολι έφτιαξε φανέλα για τον μεγάλο Ντιέγκο και μόνο!

Με ακόμη μία πολύ ωραία κίνηση η Νάπολι θα τιμήσει τη μνήμη του ανθρώπου που έγραψε χρυσές σελίδες ιστορίας μαζί της: τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

H Νάπολι έφτιαξε φανέλα για τον μεγάλο Ντιέγκο και μόνο!

Σοκ. Θλίψη. Πένθος. Αυτές είναι μόνο τρεις από τις λέξεις που βρίσκονται εδώ και ημέρες στο μυαλό κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ήταν μία είδηση που δεν άρεσε σε κανέναν.

Ήταν από αυτές τις στιγμές που μάτια σου γεμίζουν δάκρυα. Χωρίς να το καταλάβεις ή χωρίς να το σκεφτείς. Αυτόματα. Οι φίλοι της Νάπολι έχασαν τη Γη κάτω από τα πόδια τους.

Σαν να έφυγε ένας δικός τους άνθρωπος από τη ζωή. Κάπως έτσι ένιωσαν. Τόσο οι απλοί φίλοι του συλλόγου όσο και η επίσημη ομάδα έχουν δείξει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πως τιμούν τη μνήμη του “Ντιεγκίτο”. Αλλά ακόμα δεν έχουν τελειώσει με αυτά. Έχουν ακόμη έναν τρόπο να του δείξουν πόσο αληθινά και δυνατά τον αγάπησαν και τι του οφείλουν.

Όπως έκαναν γνωστό οι “παρτενοπέι” μέσω Instagram στο επερχόμενο ματς με τη Ρόμα θα φορέσουν μία τέταρτη φανέλα. Μία φανέλα που είχε σχεδιαστεί εδώ και περίπου ένα χρόνο και ήταν αφιερωμένη στον δικό τους Θεό. Τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ωστόσο, αυτή θα βγει… σέντρα πιο νωρίς απ’ ό,τι περίμεναν ή είχαν σχεδιάσει και αυτό λόγω του θανάτου του. Και ποιος από τη Νάπολι να ξεχάσει τον Ντιέγκο; 

Και ποιος από τη Νάπολι να ξεχάσει τον Ντιέγκο;

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά τις τελευταίες ώρες για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ποιος ήταν ή δεν ήταν. Τι έκανε λάθος, σωστά και με τον δικό του τρόπο. Στη Νάπολι δεν τον λάτρεψαν μόνο γιατί ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Ούτε γιατί τους χάρισε δύο πρωταθλήματα (τα μοναδικά ως τώρα στην ιστορία τους), ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ και ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Τον είχαν και τον έχουν σαν Θεό στον ιταλικό Νότο, γιατί με τον Αργεντινό κατάφεραν να πάνε κόντρα στους πλούσιους. Κόντρα στους ισχυρούς εκείνης της εποχής που παραμένουν τέτοιοι μέχρι και σήμερα.

Ο “Ντιεγκίτο” ήταν παιδί της Νάπολη γιατί προερχόταν και αυτός από φτωχή οικογένεια. Μία οικογένεια που θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί. Λογικό και επόμενο οι “παρτενοπέι” να χρειαστούν αρκετό χρονικό διάστημα για να ξεπεράσουν την απώλειά του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ