ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μέσι και Μπαρτσελόνα σκόρπισαν την Οσασούνα για χάρη του Ντιέγκο (vid)

Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα επικρατώντας με το ευρύ 4-0 της Οσασούνα αφιερώνοντας τη νίκη στον αγαπημένο της, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μέσι και Μπαρτσελόνα σκόρπισαν την Οσασούνα για χάρη του Ντιέγκο (vid)

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν φιλοξένησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Καμπ Νου την Οσασούνα. Οι Καταλανοί αγωνίστηκαν για 9η φορά στη φετινή Λα Λίγκα έχοντας θυμίζουμε ακόμη δύο παιχνίδια λιγότερα. Απέναντι τους μια ομάδα που συνηθίζει να μην προκαλεί μεγάλα προβλήματα στους μεγάλους. Αν όμως την υποτιμήσει κάποιος τότε είναι ικανή για τη ζημιά.

Η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με βασικούς. Στη θέση του τραυματία Πικέ βρέθηκε ο νεαρός Ισπανός Μιγκέθα έχοντας ως παρτενέρ του στην άμυνα τον Λενκλέ. Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό. Με πολλές πάσες έφθασαν πολλάκις γύρω από τη περιοχή του Ερέρα χωρίς όμως να φθάσει κοντά στο γκολ. Οι καλές στιγμές με πρωταγωνιστές του Γκριεζμάν και Κουτίνιο έμειναν ημιτελείς αποτέλεσμα να φεύγει το πρώτο μισό του ημιχρόνου χωρίς γκολ. Μπαρτσελόνα

Στο 28′ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν τον σκοπό τους. Εξαιρετική μπαλιά του Μέσι στον Άλμπα, ο τελευταίος έκανε την παράλληλη εντός περιοχής βρίσκοντας τον Μπρέθγουειτ. Ο ταλαντούχος επιθετικός με διπλή προσπάθεια κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τη Μπαρτσελόνα. Το τέρμα αυτό έδιωξε κάθε άγχος των παικτών του Ρόναλντ Κούμαν.

Το τέρμα του Μπρέθγουειτ ωστόσο δεν ήταν τίποτα σε σχέση με αυτό του Αντουάν Γκριεζμάν που ακολούθησε. Ο Γάλλος στο 42′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 πετυχαίνοντας με εκπληκτικό βολέ στον αέρα ένα γκολ που έψαχνε από την αρχή του αγώνα. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Κουτίνιο και Μέσι χάρισαν το εύκολο τρίποντο στη Μπαρτσελόνα

Στην επανάληψη η Οσασούνα μπήκε δυνατά χάνοντας διπλή ευκαιρία να μειώσει στο σκορ. Η Μπαρτσελόνα αιφνιδιάστηκε όμως δεν έχασε καιρό και αμέσως ηρέμησε τον ρυθμό. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι Καταλανοί εκμηδένισαν τις πιθανότητες γκέλας σκοράροντας για τρίτη φορά στο παιχνίδι. Δράστης αυτή τη φορά ο Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει σωστά μετά από πάσα ασίστ του Αντουάν Γκριεζμάν. Μέσι Μπαρτσελόνα

Από εκείνο το σημείο η Μπαρτσελόνα έπαιξε χωρίς κανένα άγχος. Ο Ρόναλντ Κούμαν ανακάτεψε την τράπουλα δίνοντας ευκαιρία και σε άλλους να αγωνιστούν. Μελανό σημείο για τους Καταλανούς ο τραυματισμός του Λενκλέ. Ο Γάλλος τραυματίστηκε στον αστράγαλο αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 73′ έλαβε χώρα η πιο συγκινητική στιγμή του αγώνα. Ο Λιονέλ Μέσι με εξαιρετικό σουτ βρήκε δίχτυα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αφιέρωσε το τέρμα του στον αδικοχαμένο Ντιέγκο Μαραντόνα βγάζοντας τη φανέλα του εμφανίζοντας αυτή της Νιουελς Ολντ Μποις. Αυτό έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ