ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Καβάνι ήρθε και έφερε την απόλυτη ανατροπή!(vid)

Με τέτοιο Καβάνι τα έφερε όλα τούμπα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε την απόλυτη ανατροπή σε 3-2 μόλις σε 45' λεπτά - 2 γκολ 1 ασίστ ο Ματαντόρ.

Ο Καβάνι ήρθε και έφερε την απόλυτη ανατροπή!(vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Έντισον Καβάνι να τα κάνει όλα σε ένα ημίχρονο, έκανε την απόλυτη ανατροπή και κέρδισε τη Σαουθάμπτον με 3-2. Τι κι αν η ομάδα του Σόλσκιερ πήγε στα αποδυτήρια με δύο τέρματα στην πλάτη της. Ο Ουρουγουανός μπήκε στην επανάληψη και μεταμόρφωσε τους κόκκινους διαβόλους. Με δύο γκολ και μία ασίστ, ο Καβάνι πήρε άριστα, πήρε και την ομάδα πάνω του και χάρισε τρεις βαθμούς και την απόλυτη μετατροπή στο 93ο λεπτό.

Το ματς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρον υποτάχθηκε στο φορμάρισα της Σαουθάμπτον. Μπορεί να είχε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Γκρίνγουντ στο 8΄, όλο το πρώτο μέρος όμως, άνηκε στους γηπεδούχους. Στο 23΄ο Γουορντ Προς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπέντναρεκ με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Γιουνάιτεντ, η Σαουθάμπτον πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Γουορντ Προς εκτέλεσε ένα αριστοτεχνικό φάουλ και νίκησε τον Ντε Χέα για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, στέλνοντας τη Γιουνάιτεντ απογοητευμένη στα αποδυτήρια. Ο Καβάνι ήρθε και έφερε την απόλυτη ανατροπή!(vid)

Στην επανάληψη είδαμε ένα τελείως διαφορετικό ματς. Η είσοδος του Έντισον Καβάνι μεταμόρφωσε τη Γιουναίτεντ και άλλαξε όλο το παιχνίδι. Στο 60′ ο Ουρουγουανός πέρασε ωραία τη μπάλα στον Μπρούνο Φερνάντες και ο Πορτογάλος μείωσε το σκορ σε 2-1, δίνοντας ζωή στην ομάδα του. 14′ λετπά αργότερα και ενώ στο μεσοδιάστημα απείλησε ξανά, ο Καβάνι έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μπρούνο Φερνάντες σούταρε. Το σουτ πήγαινε πολύ έξω, αλλά εκεί ήταν ο Καβάνι. Ο 33χρονος σέντερ φορ κινήθηκε στην πορεία της ΄μπάλας, έβαλε το κεφάλι του έξυπνα και ισοφάρησε για την ομάδα του. Το κερασάκι στην τούρτα ήθρε στο 93ο λεπτό. Ο Ράσφορντ έκανε τη σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Καβάνι ήταν και πάλι εκεί και πάλι με κεφαλιά. Ο Ουρουγουανός έκανε το 3-2 και ολοκλήρωσε την απόλυτη ανατροπή.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ