ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι Λύκοι… δάγκωσαν τα «κανόνια» και βλέπουν Champions League! (vid)

Αυτή είναι Γουλβς! Οι «Λύκοι» επικράτησαν 2-1 της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και πλησίασαν στον έναν βαθμό τη διαφορά τους από τις θέσεις του Champions League!

Οι Λύκοι… δάγκωσαν τα «κανόνια» και βλέπουν Champions League! (vid)

Αυτή είναι Γουλβς! Οι «Λύκοι» επικράτησαν 2-1 της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και πλησίασαν στον έναν βαθμό τη διαφορά τους από τις θέσεις του Champions League!

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ανέβηκε στην 6η θέση της Premier League και πλέον βρίσκεται στο -1 από την 4η Λέστερ! Βέβαια, οι «Αλεπούδες» έχουν ένα ματς λιγότερο. Ωστόσο, η διαφορά των «λύκων» είναι πολύ μικρή και από την 3η θέση και την Τσέλσι (2 πόντοι).

Η Άρσεναλ από την άλλη πλευρά, μετά και τη 10η αγωνιστική έπεσε στην 14η θέση με 13 βαθμούς και είδε τη διαφορά της να αυξάνεται από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Image

ΤΟ ΜΑΤΣ

Μόλις στο 5′ έγινε η φάση του αγώνα! Η πιο τρομακτική βέβαια κιόλας. Οι Ραούλ Χιμένες και Νταβίντ Λουίζ συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι! Οι δύο παίκτες διεκδίκησαν την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουίλιαν. Ωστόσο, δεν είδαν ο ένας τον άλλον και τραυματίστηκαν στο κεφάλι αμφότεροι. Για περίπου δέκα λεπτά παρέμειναν στο έδαφος δεχόμενοι τις πρώτες βοήθειες. Με το ματς φυσικά να έχει διακοπεί. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα λεπτά καθυστερήσεων που κρατήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν 10!

Η συνέχεια ήταν… καταιγιστική! Τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά επετεύχθησαν στο «Έμιρεϊτς», από το 27′ μέχρι και το 42′. Στο πιο «καυτό» διάστημα της αναμέτρησης.

Αρχικά, η Γουλβς προηγήθηκε στο 27′. Ο Τραορέ έκανε θαυμάσια σέντρα από δεξιά και ο Ντεντόνκερ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια όμως ο Νέτο κέρδισε το ριμπάουντ και με σουτ από κοντινή απόσταση έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε η ισοφάριση για την Άρσεναλ. Ο Γουίλιαν σέντραρε και ο Γκάμπριελ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Άμεση απάντηση. Image

Αλλά πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την ισοφάριση, ήρθε κι άλλο γκολ από την εκπληκτική Γουλβς! Ο Ντάνιελ Ποντένσε πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Λένο και με το δεξί διαμόρφωσε το 2-1 για τους «Λύκους»! Που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος δεν συνέβη κάτι το ιδιαίτερο, με τη Γουλβς να κρατάει το προβάδισμα μέχρι τέλους και να πανηγυρίζει αυτή τη σπουδαία νίκη. Η Άρσεναλ προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά αρκέστηκε σε ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ουσία και σπουδαίες ευκαιρίες. Με συνέπεια, να φύγει με χαμηλά το κεφάλι και ηττημένη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Λουίζ (46’ Χόλντινγκ), Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Τζάκα (81’ Λακαζέτ), Θεμπάγιος, Σακά, Γουΐλοκ, Γουίλιαν (65’ Νέλσον), Ομπαμεγιάνγκ

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σεμέδο, Μπολί, Κόαντι, Μάρσαλ, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Τραορέ, Νέτο, Ποντένσε (70’ Νέβες), Χιμένες(14’ Σίλβα, 78’ Κίλμαν)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ