Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλα στραβά για τη Ρεάλ, έχασε κι από την Αλαβές! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα στραβά για τη Ρεάλ, έχασε κι από την Αλαβές! (vid)

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας άλλη μια εντός έδρας ήττα αυτή τη φορά από την Αλαβές.

29.11.2020 | 00:01

Ό,τι προσπάθησε η Ρεάλ Μαδρίτης να χτίσει με το διπλό στο «Μεάτσα» μεσοβδόμαδα επί της Ίντερ, το χάλασε κόντρα στην Αλαβές. Και μιλάμε για την καλή ψυχολογία και τη νοοτροπία νικητή που πλέον δεν έχει η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Γνώρισε τρίτη ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα. Με την Αλαβές αυτή τη φορά να χαμογελά εις βάρος της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Και μάλιστα η ομάδα του «Ζιζού» διπλασίασε τις εντός έδρας ήττες της κόντρα μάλιστα με αδύναμες ομάδες. Θυμίζουμε ότι είχε χάσει με 1-0 από την Κάντιθ στις 17 του Οκτώβρη. Έτσι, έμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα. Αλλιώς θα μπλέξει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης. Υπέπεσε σε πέναλτι, το πέμπτο της σε μόλις τρία παιχνίδια και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Λούκας Πέρεθ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε. Νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά ανοίγοντας το σκορ.

Στο 18’ ο Κασεμίρο επιχείρησε να δώσει στην ομάδα του το αίμα της πίσω. Έπεσε μέσα στην περιοχή της Αλαβές, αλλά ο διαιτητής δεν συγκινήθηκε και μάλιστα του έδωσε κίτρινη κάρτα.

Επτά λεπτά αργότερα ο Πέρεθ παραλίγο να σκοράρει ξανά. Αλλά ο Κουρτουά αυτή τη φορά του είπε μεγαλοπρεπέστατο «όχι». Στο 28΄ ο Ζιντάν ήθελε να τραβήξει τα μαλλιά που δεν έχει με αυτό που είδε. Ο Αζάρ τραυματίστηκε για ακόμη μια φορά στη μαδριλένικη θητεία του και αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Ροντρίγκο.

«Άρρωστη» η Ρεάλ

Αργότερα ο Τόνι Κρόος είχε δυο καλές ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ. Στη μία ο τερματοφύλακας Πατσέκο του στέρησε τη χαρά, ενώ και το δοκάρι στη συνέχεια έκανε το ίδιο…

Τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους «Μερέγχες» στο δεύτερο ημίχρονο. Με το καλησπέρα ο Χοσέλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τυχερό τρόπο. Ο Κουρτουά έκανε παιδικό λάθος δίνοντας ουσιαστικά την ασίστ στον άσο της Αλαβές.

Ο Κρόος και πάλι επιχείρησε να φέρει τη Ρεάλ ξανά στο ματς, αλλά είχε στοπ από τον Πατσέκο… Η ομάδα του Ζιντάν έδειχνε να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, με τον Πέρεθ να απειλεί για το 3-0 σε δυο περιπτώσεις. Στη μία έκανε σουτ και απέκρουσε ο Κουρτουά. Στην άλλη πήγε να δώσει ασίστ στον Χοσέλου.

Ο Ροντρίγκο από την πλευρά του απώλεσε την ευκαιρία να σκοράρει. Το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ στο 73ο λεπτό. Αλλά, έπρεπε να γράψει το κοντέρ 87 λεπτά παιχνιδιού για να δούμε τη Ρεάλ να σκοράρει. Το έκανε εν τέλει ο Κασεμίρο δίνοντας ξανά σφυγμό στην ομάδα του. Αλλά μέχρι εκεί, με τη γηπεδούχο ομάδα να γνωρίζει την ήττα που τη διατηρεί στην 4η θέση…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version