ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τα “ζουμιά” πήραν τον Αντσελότι για χάρη του Μαραντόνα (pic)

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά του στο ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε στη μνήμη του καλού του φίλου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Τα “ζουμιά” πήραν τον Αντσελότι για χάρη του Μαραντόνα (pic)

Δείχνει ότι είναι σκληρός. Ότι δεν έχει συναισθήματα. Όμως, ο Κάρλο Αντσελότι “λύγισε”. Στο ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε στο παιχνίδι της Έβερτον με τη Λιντς για την Πρέμιερ Λιγκ στη μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε πολύ καλές σχέσεις με τον θρύλο της Αργεντινής και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κάτι που επισήμανε και ο ίδιος με δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

“Η σχέση μου με τον Ντιέγκο ήταν λίγο περίεργη. Στην αρχή ήμασταν αντίπαλοι εντός αγωνιστικού χώρου. Πιο μετά και όταν πέρασαν τα χρόνια γίναμε πολύ καλοί φίλοι”, τα λόγια του τεχνικού της Έβερτον.

Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος. Εδώ και αρκετές ημέρες οι πιο ποδοσφαιρόφιλοι δεν μπορούν να το πιστέψουν. Αδυνατούν. Ο “Ντιεγκίτο” την… κοπάνησε. Πήγε να βρει τον φίλο του τον Φιντέλ Κάστρο, αλλά και το άλλο “κακό” παιδί (περίπου) της γενιάς του, τον Τζορτζ Μπεστ.

Ο χώρος του αθλητισμού -και όχι- θρηνεί για τη μεγάλη αυτή απώλεια. Θρηνεί για τον χαμό του “Ντιεγκίτο” που έφυγε μόνος του στο σπίτι του, μετά από ανακοπή που υπέστη. Ποιος να συγκριθεί με τον Μαραντόνα; 

Ποιος να συγκριθεί με τον Μαραντόνα;

Τα έκανε όλα στη ζωή του. Ήταν γεμάτος και κάτι… παραπάνω. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε μόλις στα 60 του. Όλα έδειχναν πως η υγεία του, παρά την περιπέτεια που είχε περάσει προ εβδομάδων, θα έμπαινε και πάλι σε μία κανονική τροχιά.

Παρόλα αυτά το 2020 έκρυβε ακόμη μία δυσάρεστη είδηση. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη. Όμως, όλοι θέλουν να είναι η τελευταία. Φίλοι και απλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν ότι το είδωλό τους ξεκίνησε το ταξίδι προς το άπειρο και την αθανασία.

Ξεκίνησε το ταξίδι του, προκειμένου να γίνει και στον Ουρανό ο καλύτερος παίκτης που έχει ακουμπήσει ποτέ μπάλα στα πόδια του. Δεν τίθεται αμφιβολία ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι. Άλλωστε, όπως λέει και το γνωστό άσμα “ποιος να συγκριθεί μαζί σου;”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ