ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σπάει τα… ταμεία της για χάρη του Οσιμέν η Γιουβέντους!
Κέιν: «Δεν θα έπαιρνα Χρυσή Μπάλα στην Τότεναμ, τώρα μπορώ»
Ο Λούις-Σκέλι πήρε τ’ «όπλο» του και έγραψε ιστορία στην Αγγλία! (vid)
Ξεπέρασε τον Ρούνεϊ με μυθική επίδοση ο Μπέλιγχαμ!
Σκάνδαλο στο Μεξικό: Αποκλείστηκε από το Μουντιάλ Συλλόγων η Κλουμπ Λεόν!
Αποκαλύφθηκε η «χρυσή» πρόταση της Ρεάλ που απέρριψε ο Νεϊμάρ!
Ρεάλ: «Πουλάει τον Αλάμπα με ποσό… ξεφτίλα»
Απίθανος Φλικ – Έτσι έπεισε τον Ραφίνια να μείνει στην Μπαρτσελόνα!
Ελλάδα – Σκωτία: Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρώτη «μάχη» (pic)
Ο Φαν Ντάικ υποκλίθηκε στον νέο στόπερ… που θα «κυριαρχήσει»!
Η Τσέλσι «επαναστατεί» – Παίρνει παίκτη από τα χέρια της Σίτι!
Κωνσταντίνος Καρέτσας: Το μεγαλύτερο δώρο του Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδος
Μόντριτς: «Ξεφτίλισε» με δύο λόγια… όσους κράζουν τον Μπαπέ
Θα το πάρει το κορίτσι; Ο Κριστιάνο απάντησε!
Μαμαρντασβίλι: «Άλισον, έρχομαι στην Λίβερπουλ για να γίνω βασικός»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προβλέψεις

Στο προσκήνιο τα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

Σε δύο παιχνίδια  από την Πρέμιερ Λιγκ θα κάνω ποντάρισμα στο σημερινό (29/11) στοιχηματικό κουπόνι. Αναφορικά αυτά είναι το Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00) και το ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ (18:30).

Στο προσκήνιο τα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ
Η δέκατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται και σήμερα (29/11) με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων, από τις οποίες θα εστιάσω στις δύο για ποντάρισμα. Η πρώτη χρονικά είναι το Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00). Ενα δύσκολο και απαιτητικό 90λεπτο και για τις δύο. Οι γηπεδούχοι, έως τώρα, τα πηγαίνουν πολύ καλά στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν να χάσουν από τις 20 Σεπτεμβρίου, όταν είχαν φιλοξενήσει την Τότεναμ (5-2 σκορ). Εκτοτε έχουν επτά σερί ματς χωρίς ήττα (5-2-0), ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 17 πόντους.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι είναι ακόμη σε περίεργο στάδιο, μιας και δεν έχουν βρει τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Ωστόσο, οι δύο τελευταίες νίκες στην Πρέμιερ (Εβερτον 3-1 και Γουέστ Μπρομ 1-0), αλλά και η πιο πρόσφατη για το Τσάμπιονς Λιγκ (Μπασακσεχίρ 4-1) δείχνει πως σιγά – σιγά ο Σόλσκιερ βρίσκει ξανά τα… πατήματά του. Βέβαια, το πρόβλημα με την άμυνα δε λέει να το διορθώσει και σε συνδυασμό με τις απώλειες που θα έχει στο συγκεκριμένο 90λεπτο, πιστεύω πως δύσκολα θα κατορθώσει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Για αυτό το λόγο, το ποντάρισμά μου θα είναι το g/g, διότι και οι «Αγιοι» σκοράρουν και γενικότερα είναι απειλητικοί, δημιουργώντας ευκαιρίες. Φυσικά, αυτό το στοίχημα το επαληθεύει και η μέχρι τώρα παράδοση των τεσσάρων συνεχόμενων αγώνων που έχουν δώσει, μιας και έχουν ολοκληρωθεί όλα στο g/g, ενώ τα τρία από αυτά και στο over 2.5. Η επιλογή μου του g/g.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Ποντάρισμα στο… ρυθμό του Ζοζέ

Το ματς παρόλα αυτά, που δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα, αλλά και σε όλη τη δέκατη «στροφή» στην αγγλική λίγκα, είναι το Τσέλσι – Τότεναμ (18:30). Το ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς η γηπεδούχος ομάδα θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ και η Τσέλσι να μείνει σε… τροχιά διεκδίκησης της πρωτιάς. Επίσης, είναι σπουδαίο αυτό το παιχνίδι καθώς ο Μουρίνιο επιστρέφει στην έδρα του συλλόγου που λατρεύτηκε, έπειτα από πέντε περίπου χρόνια, δίνοντας άλλη βαρύτητα, διότι και από τη δική του πλευρά ο Πορτογάλος θέλει να αποδείξει πως φέτος μπορεί να κάνει την… ανατροπή στην υπόθεση τίτλος.

Το σύνολο του Λάμπαρντ απεναντίας, θα επιδιώξει μέσα από την πολύ καλή του αγωνιστική παρουσία στα δέκα τελευταία ματς (7-3-0), σε Αγγλία και Ευρώπη και το γενικότερο πλάνο, να διεκδικήσει τη νίκη. Φαβορί είναι η Τσέλσι, όμως ποτέ δεν μπορείς να υπολογίζεις χωρίς τον Ζοζέ, γιατί ακριβώς το ίδιο ίσχυε και την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (επικράτησε με 2-0 σκορ). Η ισοπαλία είναι μία πολύ λογική σκέψη για ποντάρισμα σημείου, όμως προσωπικά θα το αποφύγω και θα επιλέξω το σύνολο τερμάτων των «2-3 γκολ».

Απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο ο Μουρίνιο κάνει το παιχνίδι του κι έτσι αναμένω να συμβεί το ίδιο και στο σημερινό μεγάλο ματς. Να είναι δηλαδή ένα πολύ ισορροπημένο και πολύ «σκληρό». Το εύρος τερμάτων αυτό που δίνω, καλύπτει πολλά πιθανά τελικά σκορ και έτσι θα το ποντάρω, καθώς πέρα από όλα τα άλλα και η παράδοση στα πέντε πιο πρόσφατα έχουν σημειωθεί αυτά τα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:00) ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. : G/G @1.68

(18:30) ΤΣΕΛΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ: 2-3 ΓΚΟΛ @2.07

Περισσότερες προτάσεις εδώ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ:3.4

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΥΑΔΑΣ: 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

Sinnerman

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ