ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Εκτός για 20 μέρες ο Αζάρ και ο γιατρός του φοβάται!

Εκτός δράσης για αρκετό διάστημα ο Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποια ματς χάνει και γιατί ανησυχεί ο γιατρός του!

Εκτός για 20 μέρες ο Αζάρ και ο γιατρός του φοβάται!

Η κακοδαιμονία δεν έχει αφήσει σε ησυχία τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε για ακόμα μια φορά, στο ματς με την Αλαβές. Δεν έφτανε η ήττα με 2-1 μέσα στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο», ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε και τον παίκτη του να τίθεται ξανά νοκ άουτ.

Μάλιστα, αυτή ήταν η όγδοη φορά που ο 29χρονος ακραίος μέσος τραυματίζεται κατά τη διάρκεια της θητείας του στη «βασίλισσα»! Πραγματικά κάτι πρέπει να κοιτάξουν στη Ρεάλ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ επιρρεπής στους τραυματισμούς και έτσι δεν θα μπορέσει να βρει τον καλό του εαυτό. Σύντομα τουλάχιστον, για το καλό του όσον αφορά την καριέρα του, αλλά και για την ομάδα του.

Για τη συγκεκριμένη κατάσταση τοποθετήθηκε και η επιστήμη. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της εθνικής Βελγίου, Κρις Βαν Κρομπρίζ, εξέφρασε την ανησυχία του για τους συχνούς τραυματισμούς του Εντέν Αζάρ. Αζάρ

Εκτός για 20 μέρες ο Αζάρ …

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων», τραυματίστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και αποχώρησε από το γήπεδο με έντονες ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό, μετά από 28 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αζάρ θα παραμείνει εκτός για 20 μέρες. Έτσι, θα χάσει τα παιχνίδια με Σαχτάρ, Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Βαν Κροομπρίζ γνωρίζει απόλυτα τον βραχύσωμο άσο και μιλώντας στην εφημερίδα «Laatste Nieuws», σχολίασε: «Νομίζω ότι έχει ξεπεράσει το όριο, ότι πιέζει πολύ το σώμα του. Οι προσδοκίες στην Ρεάλ Μαδρίτης,  είναι υψηλές. Ο Εντέν δίνει την εντύπωση ότι δεν επηρεάζεται από την πίεση, αλλά κανείς δεν ξεφεύγει από το άγχος. Μπορεί να έχει αντίκτυπο στους μύες. Νομίζω ότι ο μυϊκός του τόνος είναι λίγο υπερβολικός αυτή τη στιγμή και αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού. Θέλει πάντα να δίνει το καλύτερο. Κι εκεί, είναι που ξεπερνά τα όρια».

Μονάχα έξι εμφανίσεις μετράει φέτος ο Αζάρ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Από τρεις σε κάθε διοργάνωση, έχοντας πετύχει κι από ένα γκολ σε κάθε μία. Και ακόμα μια φορά η Ρεάλ μετράει αντίστροφα για να τον έχει ξανά διαθέσιμο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ