ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Έντερσον: «Εκτελώ καλύτερα από όλους τα πέναλτι, αλλά δεν με αφήνουν»

Ο Έντερσον αποκάλυψε πως είναι εξαιρετικός στις εκτελέσεις πέναλτι, αλλά τόνισε πως μέχρι στιγμής οι συμπαίκτες του δεν του δίνουν την ευκαιρία!

Έντερσον: «Εκτελώ καλύτερα από όλους τα πέναλτι, αλλά δεν με αφήνουν»

Η Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα εδώ και χρόνια είναι μια ομάδα που κυρίως φημίζεται για την επιθετική της γραμμή. Η αλήθεια είναι πως αμυντικά δεν έχει καταφέρει ακόμα να χτίσει το “τείχος” που και ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ήθελε, με βάση και τις ακριβές μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει. Ωστόσο, οι πολίτες έχουν να λένε πως έχουν στο ρόστερ τους έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ στην Πρέμιερ Λγικ και όχι μόνο, τον Έντερσον!

Το 2017 οι Άγγλοι έκαναν κίνηση ματ φέρνοντας τον Βραζιλιάνο από την Μπενφίκα έναντι 40 εκατ. ευρώ! Ο έμπειρος πλέον γκολκίπερ, εκτός από το ότι είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να βγάλει το… άπιαστο, είναι εξαιρετικός και με την μπάλα στα πόδια. Εξάλλου ο Γκουαρδιόλα συνήθιζε να έχει στο ρόστερ τερματοφύλακες με αυτήν την ικανότητα και ο Έντερσον το κάνει εξαιρετικά! Έντερσον

Παρ’όλα αυτά ο 27χρονος άσσος έχει… ικανότητα και στο να σκοράρει από την άσπρη βούλα! Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του. Μάλιστα, υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος εκτελεστής πέναλτι στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά… για κάποιον λόγο δεν του δίνεται η ευκαιρία!

«Δεν κάνω και τόσο προπόνηση στο να εκτελώ στημένες φάσεις και φάουλ. Αλλά είμαι πολύ καλός στο να εκτελώ πέναλτι, κάνω προπόνηση πάνω σε αυτό. Όταν έπαιζα στην Βραζιλία βέβαια ήμουν αυτός που εκτελούσε και τα φάουλ για την ομάδα μου, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πάντως εκτελώ καλύτερα από όλους τα πέναλτι εδώ. Αλλά δεν με διαλέγουν, δεν μπορώ να ξέρω το γιατί. Είναι σημαντικό που σκοράραμε πολλά γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη», είπε ο Έντερσον σε αγγλικό Μέσο!

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι το να δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε μια ομάδα που όλοι είμαστε ενωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Παίζουμε αρκετά καλά και βελτιωνόμαστε. Στο τελευταίο ματς ήμασταν εξαιρετικοί και θα τα καταφέρουμε. Νομίζω πως αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ