ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Στις 24 Ιανουαρίου οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα!

Επισημοποιήθηκε η ημερομηνία των εκλογών για τον επόμενο πρόεδρο στην Μπαρτσελόνα - Στις 24 Ιανουαρίου 2021 θα κριθούν όλα.

Επίσημο: Στις 24 Ιανουαρίου οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα!

Πλησιάζει η ώρα της κάπλης για την Μπαρτσελόνα. Όπως αναμενόταν, οι εκλογές θα γίνουν στις 24 Ιανουαρίου. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος με tweet στον επίσημο λογαριασμό του, οι διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα αναμένεται να γίνουν στα τέλη του Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 24 του μηνός. Μία ημέρα ορόσημο για τους Καταλανούς, οι οποίο ψάχνουν τον τρόπο να επανέλθουν στα στάνταρ τους. Στις δόξες του παραλθόντος. Μετά από ένα πολύ κακό διάστημα και αποτυχίες, η ομάδα θα αλλάξει σελίδα. Η πολυπόθητη παραίτηση του Μπαρτομέου ήρθε και τώρα όλοι σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Μία μέρα που θα έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα και τις επιτυχίες που έχουν λείψει.

Πρώτο φαβορί ο Βίκτορ Φορντ

Φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Βίκτορ Φοντ, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες υποσχέσεις, θέλοντας να επαναφέρει στην ομάδα, ονόματα όπως τον Γκουαρντιόλα, τον Τσάβι, τον Πουγίολ και τον Ινιέστα, ωστόσο η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου Ζοάν Λαπόρτα, ίσως αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα.

Ο Καταλανός είναι ο τελευταίος πρόεδρος του συλλόγου που κατάφερε να ολοκληρώσει τη θητεία του και μάλιστα με θετικό πρόσημο. Επίσημο: Στις 24 Ιανουαρίου οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα!

Υποψήφιος και ο Χουάν Λαπόρτα

Σήμερα, ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, έκανε πράξη όσα ακούγονταν θέτοντας το όνομά του ανάμεσα σε αυτά των υπόλοιπων υποψηφίων. Ο Καταλανός παράγοντας βρέθηκε στον προεδρικό θώκο για επτά χρόνια (2003/2010), μια περίοδος άκρως επιτυχημένη για τον σύλλογο. «Κατεβαίνω στις εκλογές διότι λατρεύω τον σύλλογο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε την εμπειρία και την αποφασιστικότητα για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται. Έχουμε σχέδιο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει.» ανέφερε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Όσον αφορά τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Χουάν Λαπόρτα δεν έκρυψε τον μεγάλο του πόθο. Αυτός είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ένας προπονητής που συνεγράστηκε άψογα μαζί του φέρνοντας τεράστιες επιτυχίες στον σύλλογο. Βέβαια αυτό πλέον είναι λίγο δύσκολο να γίνει, καθώς ο Πεπ μόλις ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ