ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ για Ντεμπελέ δανεικό και η Μπάρτσα ψήνεται!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει δανεικό τον Ντεμπελέ τον Χειμώνα και η Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη.

Γιουνάιτεντ για Ντεμπελέ δανεικό και η Μπάρτσα ψήνεται!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ προσπαθεί φέτος να βρει τον εαυτό του και να δείξει κάτι διαφορετικό στην Μπαρτσελόνα. Με νέο προπονητή, τον Ρόναλντ Κούμαν, που δείχνει να τον εμπιστεύεται περισσότερο, θέλει να ανατρέψει τα κακώς κείμενα στην καριέρα του στην Βαρκελώνη και να δείξει ότι ακόμα πρόκειται για έναν ποδοσφαριστή με σπουδαίο ταλέντο. Κάποια βήματα έχουν γίνει, όχι όμως κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο. Κάτι που πράγματι να δείχνει την αλλαγή.

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια του Ντεμπελέ είναι πιθανό να ανακοπεί. Ο λόγος είναι το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την περίπτωσή του. Ο Ντεμπελέ δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η τελευταία φαίνεται να εγκαταλείπει οριστικά την προσπάθεια για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ. Επομένως είναι ρίχνει τα δίχτυα της στον παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ο οποίος μοιάζει πιο προσιτός. Εξάλλου ενδιαφέρον για τον παίκτη από τους κόκκινους διαβόλους υπήρξε και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Γιουνάιτεντ θέλει Ντεμπελέ δανεικό, και η Μπάρτσα ψήνεται!

Η Γιουνάιτεντ επανέρχεται

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η αγγλική ομάδα επανήλθε, τις τελευταίες ημέρες, στην πρόταση της για να αποκτήσει δανεικό τον Ντεμπελέ, αντί δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Στην προσφπρά υπήρχε και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 80 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Mundo Deportivo» της Βαρκελόνης, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Ντεμπελέ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και οι κόκκινοι διάβολοι να είναι ο πιθανότερος επόμενος προορισμός του, μολονότι ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η Μάντσεστερ του προσφέρει δελεαστικούς όρους για ν’ αποδεχθεί την πρότασή της ο Ντεμπελέ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017. Πήγε στη Βαρκελώνη πριν τρία χρόνια με τεράστιες προοπτικές και τρομερά δείγματα γραφής. Παρόλα αυτά, οι τραυματισμοί και η συμπεριφορά του τον πήγαν πίσω.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ