ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Λόγια καρδιάς από Ζλάταν για Μίλαν! “Γύρισα για να την αλλάξω” (vid)

Η Μίλαν δεν είναι μία ακόμη ομάδα στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Σημαίνει πολλά για τον Σουηδό φορ, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Λόγια καρδιάς από Ζλάταν για Μίλαν! “Γύρισα για να την αλλάξω” (vid)

Είναι ο βασικός λόγος που από πέρυσι η Μίλαν έχει αλλάξει. Έχει μεταμορφωθεί. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι απλά ένας πολύ καλός επιθετικός. Είναι από εκείνους τους ποδοσφαιριστές που θες πάση θυσία στην ομάδα σου.

Είναι εκείνος που ανεβάζει την ψυχολογία στα αποδυτήρια. Από αυτούς που “φτιάχνουν” τους συμπαίκτες τους. Ειδικά στα δύσκολα. Ειδικά εκείνους που ναι μεν μπορεί να έχουν ταλέντο, αλλά, σε καμία περίπτωση τις εικόνες ή τις παραστάσεις του.

Οι “ροσονέρι” έφτιαξαν ένα βίντεο για χάρη του σούπερ σταρ τους. Ο “Ίμπρα” μίλησε για εκείνον και τη μεγάλη του αγάπη. Τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει σε εκείνη και πως βλέπει το μέλλον του μέσα από εκείνη. O Ζλάταν και η Μίλαν!

O Ζλάταν και η Μίλαν!

“Η πρώτη ερώτηση που μου έγινε όταν επέστρεψα στη Μίλαν ήταν πως αισθάνομαι για το γεγονός πως γύρισα σε μία ομάδα χωρίς να είμαι στο κατάλληλο επίπεδο. Λες και ήμουν παλαίμαχος παίκτης. Και ποια θα ήταν η αλλαγή στην ομάδα με εμένα μέσα. Η απάντηση που έδωσα ήταν απλή: «Ποτέ δεν έχασα το πάθος από γι’ αυτό που κάνω».

Κάθε φορά που βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο, νιώθω σαν μικρό παιδί που τρώει γλυκό για πρώτη φορά. Νιώθω ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά. Από νωρίς κατάλαβα ότι η μπάλα είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ήξερα τι ήθελα να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Τα πάντα στη ζωή είναι προκλήσεις. Ένιωσα και νιώθω ότι έχω πετύχει πολλά. Ήρθα στη Μίλαν σε μία φάση της καριέρας μου που δεν ήξερα αν έπρεπε να συνεχίσω ή όχι. Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα να έρθω εδώ και να κάνω τους παίκτες να αλλάξουν νοοτροπία. Να αλλάξουν μυαλό. Να καταλάβουν τι σημαίνει Μίλαν. Η Μίλαν που εγώ γνωρίζω είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου”. Το μέλλον του Ζλάταν

Το μέλλον του Ζλάταν

“Όταν παίζω βάζω την ποιότητά μου και την προσωπικότητά μου στο γήπεδο. Προσπαθώ να δώσω τα πάντα. Για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Κάποιοι το καταλαβαίνουν. Κάποιοι το δέχονται με καλό τρόπο και κάποιοι δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Δεν έχει σημασία αν είσαι μεγάλος ή μικρός. Η πίεση που υπάρχει στη Μίλαν είναι ίδια για όλους.

Όταν είσαι εδώ, σημαίνει πως αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο. Εκτός γηπέδου μιλάω και συμπεριφέρομαι διαφορετικά σε αυτούς που είναι πιο μικροί σε ηλικία. Όμως, στο γήπεδο είναι όλοι το ίδιο για εμένα. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος.

Πάντα θέλω περισσότερα. Γι’ αυτό είμαι σε αυτό το επίπεδο μέχρι και σήμερα και κάνω αυτά που κάνω. Μιας και δεν βλέπω πολλούς άλλους να κάνουν αυτά που κάνω εγώ σε αυτή την ηλικία. Θεωρώ πως είμαι ο Μπένζαμιν Μπάτον. Γίνομαι πιο μικρός και πιο καλός κάθε μέρα που περνάει. Όσο μπορώ να παίξω θα παίζω. Σας το υπόσχομαι. Όσο καιρό μπορώ να είμαι καλός και να αποδίδω θα το κάνω στο υψηλότερο επίπεδο. Την ημέρα που δεν θα είμαι τόσο καλός θα σταματήσω να αγωνίζομαι. Θέλω να νιώθω ζωντανός. Θέλω να νιώθω ότι δίνω κάτι πίσω”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ