ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Το στήριγμα της Ντάλμα δεν είναι πια εδώ…

Το απόλυτο κοντράστ. Από τη μία η, γεμάτη ζωή, Ντάλμα, δίπλα στον πατέρα της Ντιέγκο να βλέπουν την Μπόκα και από την άλλη η Ντάλμα που σπαράζει και πονά...

Το στήριγμα της Ντάλμα δεν είναι πια εδώ…

Η απώλεια του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι πολύ σκληρή. Και ακόμη, πέντε μέρες μετά τον θάνατό του, ελάχιστοι πάνω στον πλανήτη έχουν πιστέψει πως ο Θεός έφυγε για άλλες πολιτείες. Αποκλείεται να έχει πεθάνει. Διότι οι Θεοί δεν πεθαίνουν. Απλά ο Ντιεγκίτο πέρασε στην αιωνιότητα, ως μία πανέμορφη ανάμνηση για εκατομμύρια κοινούς θνητούς.

Ειδικά οι οπαδοί της Νάπολι, τον είχα πραγματικά Θεό τους τον Μαραντόνα. Και ο θάνατός του για εκείνους είναι ίσως ο μεγαλύτερος πόνος που έχουν νιώσει ποτέ. Αλλά τι να πει και η οικογένειά του. Η πραγματική του οικογένεια. Και περισσότερο οι κόρες του. Η Τζιανίνα και η Ντάλμα Μαραντόνα. Εμείς οι υπόλοιποι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορεί να χάσαμε έναν Θεό, αλλά εκείνες δεν θα έχουν πλέον δίπλα τους το στήριγμά τους. Την άνασά τους. Τον πατέρα τους.

Πολύ πολύ δύσκολες ημέρες αυτές. Με τον πόνο και την απόγνωση στα μάτια της Ντάλμα να φαίνονται καθαρά, στην παρακάτω φωτογραφία. Watch: Boca Juniors Emotional Tribute Brings Diego Maradonas Daughter To Tears

Εδώ τη βλέπετε με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Στη σουίτα που καθόταν και έβλεπε κάθε ματς της αγαπημένης του ομάδας ο «Ντιεγκίτο». Στη σουίτα όπου τη νύχτα του θανάτου του έμεινε ανοιχτό το φως, ενώ παντού είχε πέσει σκοτάδι. Boca Juniors turn off all the lights at Bombonera except for Diego Maradona's box in awe-inspiring tribute to club icon

Η Μπόκα, εκτός από αυτή τη συμβολική κίνηση με το φως, απέδωσε φόρο τιμής στον Μαραντόνα και στο ματς κόντρα στη Νιούελς Ολντ Μπόις για το «Κύπελλο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Με τη Ντάλμα, σε μία στιγμή της αναμέτρησης, να βάζει τα κλάματα και να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της για τον χαμό του πατέρα της. Και συγκεκριμένα αυτό έγινε όταν όλοι οι παίκτες της Μπόκα έτρεξαν να αφιερώσουν ένα γκολ της ομάδας σε εκείνη και τον «Θεό»!

Το κοντράστ… ραγίζει καρδιές

Πατέρας και κόρη, Ντιέγκο και Ντάλμα, συνήθιζαν να πηγαίνουν στο εμβληματικό «Μπομπονέρα» και να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους Μπόκα Τζούνιορς. Ωστόσο, η θέση του Ντιέγκο στη σουίτα έμεινε κενή. Αφήνοντας μόνη της τη Ντάλμα πλέον να σπαράζει από πόνο που έχασε την παρέα, το στήριγμά της. Τα πάντα της… Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ