ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Αχ Ντιμίτρι μου, Ντιμίτρι μου!

Χάρη σε 2 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Ντιμίτρι Παγιέ, η Μαρσέιγ κέρδισε τον Ολυμπιακό στο "Βελοντρόμ" με 2-1.

Αχ Ντιμίτρι μου, Ντιμίτρι μου!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από τη Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ”. Σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, τα 2 πέναλτι του Παγιέτ έκριναν την αναμέτρηση. Ειδικότερα, οι Μασσαλοί μετά από 13 αγώνες χωρίς νίκη στη διοργάνωση, κέρδισαν με 2-1. Ο Ολυμπιακός, πάντως, παρέμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί. Ας σημειωθεί ότι από πέναλτι σκόραρε τα πρώτα της φετινά γκολ στη διοργάνωση η Μαρσέιγ.

Το πρώτο 10λεπτο ήταν αναγνωριστικό, με τις 2 ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Οι “ερυθρόλευκοι”, πάντως, ήταν αυτοί που το ήλεγχαν μετά το 10λεπτο. Πραγματοποίησαν, μάλιστα, την πρώτη τους τελική, με τον Ελ Αραμπί μετά από σέντρα του Φορτούνη να σημαδεύει τον Μανταντά.

Η Μαρσέιγ άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες μετά από 20 λεπτά παιχνιδιού, με τον Ολυμπιακό να την περιμένει στο δικό του μισό. Έτσι, απείλησε για πρώτη φορά με τον Κουισάνς μέσα από την περιοχή να βρίσκει εστία στο 29ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε, όμως, τη ψυχραιμία και τελικά βρέθηκε μπροστά στο σκορ. μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Ο τελικός αποδέκτης ήταν ο Καμαρά, ο οποίος με ένα θαυμάσιο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Μετά από αυτό το γκολ, η ομάδα του Μαρτίνς συνέχισε να αμύνεται εξαιρετικά. Οι μέσοι του Ολυμπιακού έκαναν τη βρώμικη δουλειά στη μεσαία γραμμή και ο Βρουσάι παρείχε τις απαραίτητες βοήθειες στον Χολέμπας.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Μαρσέιγ αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, με τον Τοβάν να κερδίζει πέναλτι από τον Σισέ στο 53ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παγιέτ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απαντήσουν γρήγορα μετά την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν. Η στάση του Ολυμπιακού, πάντως, είχε αλλάξει προσπαθώντας να έχουν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους και κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, η Μαρσέιγ σκόραρε και 2ο γκολ ξανά από πέναλτι. Ειδικότερα, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Ραφίνια και ο Παγιέ σκόραρε ξανά από την άσπρη βούλα το 2-1 στο 75ο λεπτό.

Οι “ερυθρόλευκοι” αν και προσπαθούσαν έκαναν πολλές λανθασμένες τελικές πάσες και δεν απειλούσαν τα επόμενα λεπτά. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 2-1.

Την τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο στο Καραϊσκάκη ενώ η Μαρσέιγ ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει τη Σίτι. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Ολυμπιακός προκρίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Μάντσεστερ Σίτι: 13

Πόρτο: 10

Ολυμπιακός: 3

Μαρσέιγ: 3

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε εκτός έδρας ισόπαλη 0-0 με την Πόρτο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ