ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μάρτιν Όντεγκαρντ: Μόνος του και… όλοι τους!

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε ακόμη μία ήττα από τη Σαχτάρ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μόνος που έδειξε κάτι... θετικό ήταν ο μέσος της "βασίλισσας", Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Μάρτιν Όντεγκαρντ: Μόνος του και… όλοι τους!

Τα πράγματα φέτος για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι καλά. Όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “μερένχες” όχι απλά δεν παίζουν καλά, αλλά, ούτε νίκες δεν παίρνουν. Έχουν σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση, όπως φάνηκε και στο εκτός έδρας ματς με τη Σαχτάρ με τον Μάρτιν Όντεγκαρντ να είναι ο μοναδικός που ξεχωρίζει.

Ο Νορβηγός μέσος βρίσκεται πολλά χρόνια στους Μαδριλένους. Αυτοί με τη σειρά τους τον είχαν δώσει αρκετές φορές δανεικό, ώστε να “ψηθεί”. Πλέον είναι έτοιμος. Δείχνει πιο καλός από ποτέ.

Η εμφάνισή του με τους Ουκρανούς στο Σαχτάρ απλά ήρθε να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Ο πιτσιρικάς μέσος έφτιαξε τρεις κλασικές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Την ίδια ώρα όπου όλοι οι άλλοι μετά βίας έφτασαν τις δύο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ισπανική πρωτεύουσα. Όχι μόνο στην ήττα που γνώρισε η Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και τις πιο πολλές φορές που έχει αγωνιστεί με τη λευκή φανέλα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Μία ομάδα μόνος του ο Όντεγκαρντ

Μία ομάδα μόνος του ο Όντεγκαρντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα. Δεν έδειξε, δα, φοβερή και τρομερή εικόνα. Παρόλα αυτά στο τέλος η “βασίλισσα” πρόσθεσε ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή της.

Τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει βρει τον τρόπο, ώστε να πάρει από τους παίκτες του αυτό που θέλει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο “Ζιζού” είναι εκείνος που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τα φετινά… χάλια της ισπανικής ομάδας.

Ωστόσο, αν κάτι θετικό πρέπει να πιστωθεί στον Γάλλο τεχνικό είναι ο Μάρτιν Όντεγκαρντ. Ο Νορβηγός με τον Ζιντάν δίπλα του δείχνει ολοένα και περισσότερο ότι μπορεί να γίνει ο παίκτης που ήθελαν και περίμεναν όλοι από τότε που τον απέκτησε η “βασίλισσα”.

Εμφανίσεις σαν και αυτή κόντρα στη Σαχτρά απλά δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα είναι ο “μαέστρος” της ισπανικής ομάδας στον χώρο της μεσαίας γραμμής!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ