ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Στην Ουγγαρία χωρίς τον Μέσι η Μπαρτσελόνα

Ο Ρόναλντ Κούμαν προτίμησε να αφήσει εκτός σημερινής προπόνησης τους Μέσι και τερ Στέγκεκ στέλνοντας μάλλον μήνυμα για το αυριανό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα.

Στην Ουγγαρία χωρίς τον Μέσι η Μπαρτσελόνα

Η εύκολη πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει την ευκαιρία στον Ρόναλντ Κούμαν να δώσει σημαντικές ανάσες σε βασικά του στελέχη. Οι Καταλανοί καθάρισαν από νωρίς τον όμιλό τους κάνοντας με ευκολία το τρία στα τρία. Έτσι τα υπόλοιπα παιχνίδι μοιάζουν διαδικαστικά, με τους «μπλαουγκράνα» να προσπαθούν να εξισορροπήσουν την αγωνιστικότητά τους με τη διαχείριση της κούρασης.

Μέχρι στιγμής εκ του αποτελέσματος – στη διοργάνωση – τα έχουν πάει περίφημα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ρόναλντ Κούμαν ανακάτεψε την τράπουλα στην Ουκρανία παρουσιάζοντας φρέσκα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Αυτό δε διατάραξε την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας, αντιθέτως οι «νέοι» κατάφεραν να κρατήσουν σταθερό το αήττητο. Το ανεμικό 4-0 στην Ουκρανία επί της Ντινάμο Κιέβου ήταν μια σαφής απάντηση σε όσους θεωρούν πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει πάγκο. Χωρίς Μέσι τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα

Χωρίς Μέσι, Κουτίνιο, τερ Στέγκεν στην Ουγγαρία

Ο Ρόναλντ Κούμαν βλέποντας αυτή την εικόνα στο Κίεβο θα επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο και στη Βουδαπέστη. Η αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος αναμένεται να βρει τους Καταλανούς με αρκετές αλλαγές. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να αφήσει εκτός αποστολής τους Λιονέλ Μέσι, Φιλίπε Κουτίνιο και Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν. Και οι τρεις προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδι και επιβαρυμένο πρόγραμμα.

Πριν λίγα 24ωρα και οι τρεις αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι με την Οσασούνα, μια αναμέτρηση που βρήκε τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί με το ευρύ 4-0. Οι Καταλανοί θέλουν να διατηρήσουν φρέσκα τα ηγετικά στελέχη τους για τα επικείμενα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εκεί ρίχνει το βάρος ο Κούμαν και το προπονητικό του επιτελείο βλέποντας πως βρίσκεται αρκετά μακριά από τη κορυφή.

Η Μπαρτσελόνα καλείται να διαχειριστεί τη πίεση και να προχωρήσει σε συνεχόμενες επιτυχίες εντός Ισπανίας. Το Τσάμπιονς Λιγκ και η προίκα του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων της επιτρέπουν να ρίξει μονάχα στο πρωτάθλημα το βάρος. Κόντρα στην Οσασούνα έδειξε τη διάθεση να κυνηγήσει τους αντιπάλους της. Καλείται να κάνει το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ