ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα νούμερα του Ζιντάν δείχνουν πως κάτι κάνει καλά!

Από τότε που επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα. Αλλά τα νούμερά του παραμένουν καλά!

Τα νούμερα του Ζιντάν δείχνουν πως κάτι κάνει καλά!

Γκρίνια, μουρμούρα, δημοσιεύματα ότι σε λίγο θα φύγει. Πολλά ακούγονται και θα γραφτούν ακόμη περισσότερα για τον Ζινεντίν Ζιντάν στο μέλλον. Κακά τα ψέματα. Η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης μόνο καλή δεν είναι τους τελευταίους μήνες.

Την περσινή σεζόν οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Καρίμ Μπενζεμά έκρυψαν τα προβλήματα… κάτω από το χαλί. Το ίδιο και το πρωτάθλημα. Ο “Ζιζού” επανέφερε τη “βασίλισσα” στην κορυφή της Ισπανίας. Άλλωστε ο τελευταίος που τα είχε καταφέρει ήταν αυτός.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις του συνόλου του Γάλλου τεχνικού που δεν πείθουν. Πλέον είναι και οι απανωτές ήττες. Σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικά από ομάδες που δεν έχουν το “βάρος” που έχει η Ρεάλ.

Παρόλα αυτά τα νούμερα του “Ζιζού” δεν είναι απλά καλά. Είναι τέτοια που του δίνουν ακόμη και τώρα, αυτή τη στιγμή, το πάνω χέρι. Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος δεν δείχνει να ανησυχεί για την τύχη του, ούτε το μέλλον του. Τουλάχιστον αυτό δηλώνει και να δείχνει να πιστεύει ο ίδιος. Για την ώρα. Τα νούμερα του Ζιντάν λένε (;) την αλήθεια

Τα νούμερα του Ζιντάν λένε (;) την αλήθεια

Αν άλλαξε κάτι και άλλαξε για τα καλά με το που πήγε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Οι πριμαντόνες της “βασίλισσας” δεν φοβούνται να βάλουν τα πόδια τους στη… φωτιά. Να παίξουν με πάθος.

Αυτό μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά το… μάτι που γυαλίζει δείχνει να χάνεται σιγά- σιγά από τους παίκτες της ισπανικής ομάδας. Φαίνεται ξεκάθαρα από τις ήττες της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και από “μικρότερους” συλλόγους στην Ισπανία.

Παρόλα αυτά ο “Ζιζού” έχει “χτίσει” καλά νούμερα. Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που γύρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί της σε 76 ματς έχει:  45 νίκες, 16 ισοπαλίες και 15 ήττες. Μαζί του οι φίλοι της ομάδας έχουν πανηγυρίσει 140 γκολ, ενώ ο Σέρχιο Ράμος και η παρέα του έχουν μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα τους 78 φορές.

Κάτι που σημαίνει ότι η Ρεάλ πετυχαίνει 1,84 “τεμάχια” ανά αγώνα. Όχι λίγα, αλλά ούτε και πολλά. Σίγουρα ο Ζιντάν θα πρέπει να βελτιώσει πολλά στο μέλλον για να σταματήσουν οι “μουρμούρες”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ