ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Αφιερωμένο στη Κυρία από τον Κριστιάνο (vid)

Η Γιουβέντους με τους Κριστιάνο και Μοράτα καθάρισε τη Ντινάμο Κιέβου (3-0) και πανηγύρισε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι γυναίκας διαιτητή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αφιερωμένο στη Κυρία από τον Κριστιάνο (vid)

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Τορίνο. Η Γιουβέντους έχοντας καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξένησε την Ντινάμο Κιέβου. Οι Ουκρανοί έχοντας το μυαλό τους στη Βουδαπέστη και το Φερεντσβάρος – Μπαρτσελόνα ήθελαν βαθμό ή βαθμούς για να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα για τη 3η θέση του ομίλου. Παρόλα αυτά ο Αντρέα Πίρλο και η Γιουβέντους δεν έδειξαν διατεθειμένη να παρουσιαστούν χαλαροί στο γήπεδο, με τη παρέα του Κριστιάνο να θέλει τη νίκη.

Η Μεγάλη Κυρία παρατάχθηκε με βασικούς έχοντας μπροστά τους Μοράτα και Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι πρωταθλητές Ιταλίας υπό το βλέμμα της διαιτητή Στεφανί Φραπάρ – πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ – μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση. Η κατοχή της μπάλας βρέθηκε στα πόδια των γηπεδούχων. Έτσι οι φάσεις κάτω από τα καρέ των Ουκρανών δεν άργησαν να έρθουν.

Σε μια από αυτές η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Άαρον Ράμσει έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο προωθημένος Κιέζα άνοιξε το σκορ για τους «Μπιανκονέρι» με όμορφη κεφαλιά. Με το 1-0 στη πλάτη η Ντινάμο Κιέβου ήταν αναγκασμένη στη συνέχεια να αφήσει χώρους στην άμυνα κυνηγώντας το τέρμα της ισοφάρισης. Κιέζα Μοράτα και Κριστιάνο μπροστά

Κριστιάνο και Μοράτα έβαλαν την υπογραφή τους

Αυτό βοήθησε τους Ιταλούς να πλησιάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ στη κόντρα. Στο 34′ η προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο κατέληξε στο δοκάρι του Μπουσχάν. Στον αντίποδα, πριν κλείσει το ημίχρονο οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν μια καλή στιγμή. Ο Σέζνι στο 42′ αποσόβησε τον κίνδυνο αποκρούοντας το τετ α τετ του Βέρμπιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντινάμο Κιέβου προσπάθησε να αντιδράσει. Απέναντι της απόψε όμως βρήκε μια πολύ καλή Γιουβέντους. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Στο 57′ κάθε όνειρο για τους Ουκρανούς να πάρουν βαθμό έσβησε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλάσαρε σωστά από κοντά έπειτα από ασίστ του Κιέζα και έγραψε το 2-0. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 750 στην σπουδαία καριέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Επιπλέον στα της διοργάνωσης ήταν το υπ’ αριθμόν 132 τέρμα του.

Σαν να μην έφθανε αυτό στο 66′ ήρθε η σειρά του Άλβαρο Μοράτα να χρηστεί και αυτός με τη σειρά του σκόρερ. Ο Ισπανός πήρε τη μπάλα εντός περιοχής, έκανε την προσωπική ενέργεια και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ