ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκλάντμπαχ

Αλασάνε Πλέα, το νέο αστέρι του Champions League! (vids)

Ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Αλασάνε Πλέα, εντυπωσιάζει τους πάντες φέτος και φαίνεται πως θα μας απασχολήσει πάρα πολύ το ερχόμενο καλοκαίρι...

Αλασάνε Πλέα, το νέο αστέρι του Champions League! (vids)

Είναι πραγματικά σε τρομερή φόρμα. Ο Αλασάνε Πλέα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό Champions League. Και με οδηγό εκείνον, η Γκλάντμπαχ φιγουράρει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χθες βράδυ… έπαιξε μόνος του ολόκληρη Ίντερ. Αλλά δεν ήταν αρκετό. Πέτυχε δύο γκολ, αλλά η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-2 από την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Με τα δύο γκολ του Λουκάκου και το ένα του Νταρμιάν να κρίνουν την αναμέτρηση.

Ο Πλέα λοιπόν, με αυτά τα δύο γκολ, έφτασε συνολικά τα πέντε σε ισάριθμα ματς στο Champions League. Ενώ έχει επίσης και 4 ασίστ. Σε 362 λεπτά!

Απλά μοναδικός! Η Γκλάντμπαχ είναι και… μηχανή των γκολ βλέπετε. 16 γκολ έχει πετύχει μέχρι στιγμής στους ομίλους. Με τον Πλέα να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο παικταράς αυτός συνολικά φέτος έχει 12 συμμετοχές, με 6 γκολ και 6 ασίστ.

Την τελευταία αγωνιστική πάντως θα γίνει χαμός για την πρόκριση. 8 βαθμούς η Γκλάντμπαχ, 7 οι Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης, 5 η Ίντερ. Και τελευταία αγωνιστική παίζουν Ρεάλ-Γκλάντμπαχ και Ίντερ-Σαχτάρ. Απίστευτος όμιλος πραγματικά. Personne ne fait mieux que Plea en C1 !

Ο παίκτης-αποκάλυψη και τα 35 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Αλασάνε Πλέα μετατρέπεται σε παίκτη-αποκάλυψη για τη φετινή Γκλάντμπαχ. Και δεν είναι μικρός. 27 χρόνων. Αλλά τώρα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την… εκτόξευση! Οσέρ, Λιόν, Νις ήταν οι προηγούμενεςς ομάδες του. Με το καλοκαίρι του 2018 να είναι μία περίοδος ορόσημο για εκείνον.

Τότε έκανε την ακριβότερη μεταγραφή του. Από τη Νις στην Γκλάντμπαχ έναντι του ποσού των 18 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά είναι σίγουρο πως αν συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία του, τότε σύντομα θα πάρει νέα μεγαλύτερη μεταγραφή!

Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Premier League για τον Πλέα. Το όνομά του έχει συνδεθεί επίσης και με την Τότεναμ. Η οποία φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της ένα από τα πρώτα βιολιά του φετινού Champions League, Αλασάνε Πλέα, για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ωστόσο, όποιος θέλει να τον πάρει, πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Καθώς η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 32 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt. Συνεπώς, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ούτε για την Τότεναμ. Ούτε για κανέναν…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ