ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Διακαής πόθος του Μουρίνιο ο Σκρίνιαρ

Τον Μίλαν Σκρίνιαρ συνεχίζει να έχει η Τότεναμ στο μεταγραφικό της στόχαστρο ενόψει του Ιανουαρίου. Πόσα θέλει η Ίντερ, πόσα δίνουν οι Άγγλοι.

Διακαής πόθος του Μουρίνιο ο Σκρίνιαρ

Η Τότεναμ αύριο δίνει σημαντικό εκτός έδρας ματς για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα αντιμετωπίσει τη Λίντσερ και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης. Παράλληλα όμως, εξετάζει την περίπτωση ενός αμυντικού ενόψει του Γενάρη. Ο στόπερ αυτός ακούει στο όνομα Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία της Τότεναμ. Έτσι, ψάχνει για κέντρικό αμυντικό, ώστε να θωρακίσει κι άλλο τα μετόπισθεν των «Σπερς», την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με το «Football Insider» ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου είναι θετικός στην περίπτωση του Μίλαν Σκρίνιαρ της Ιντερ. Και μάλιστα η Τότεναμ προσφέρει 45 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, ενώ οι «νερατζούρι» συνεχίζουν να ζητούν 60 εκατ. ευρώ. Σκρίνιαρ

Δύσκολη η περίπτωση του Σκρίνιαρ…

Ο Σλοβάκος διεθνής κεντρικός αμυντικός επανήλθε -στα τελευταία ματς- στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε, αλλά η Τότεναμ θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του από την ομάδα του Μιλάνου τον Ιανουάριο, έστω ως δανεικό. Να αναφέρουμε ότι είχε χάσει πέντε παιχνίδια φέτος λόγω κορωνοϊού. Έμεινε εκτός από τις δυο πρώτες αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε άλλες τρεις από το ιταλικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, ο Αντόνιο Κόντε τον έχει αφήσει στον πάγκο σε τρία συνολικά φετινά παιχνίδια.

Μάλιστα, το καλοκαίρι είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει, αλλά η Ιντερ είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της. Ο 23χρονος διεθνής μπακ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ζίλινα και αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλία για 1,5 χρόνο στη Σαμπντόρια, για να καταλήξει τελικά στην Ιντερ.

Το συμβόλαιο του Σλοβάκου στόπερ λήγει σε τρία χρόνια και η τιμή εκκίνησής του ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ. Ι Ίντερ όπως είπαμε προηγουμένως θέλει άλλα 10 εκατομμύρια, αλλιώς δεν θα τον πουλήσει. Μένει να δούμε κατά πόσο διατεθειμένη είναι η Τότεναμ προκειμένου να τον αποκτήσει. Και φυσικά το πόσο βαθιά βάλει το χέρι στην τσέπη της για να φέρει στο Λονδίνο τον Μίλαν Σκρίνιαρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ