ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

H Μπάγερν ετοιμάζει… ένα καράβι λεφτά για Καμαβινγκά

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά είναι ο παίκτης που θα ταίριαζε ιδανικά στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου. Το ταλέντο που λείπει στη μεσαία γραμμή του Χάνσι Φλικ.

H Μπάγερν ετοιμάζει… ένα καράβι λεφτά για Καμαβινγκά

Η Μπάγερν Μονάχου είναι χωρίς καμία αμφιβολία η καλύτερη ομάδα για το 2020. Οι Βαυαροί σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους συνεχίζοντας τη νέα σεζόν από εκεί που τελείωσαν τη προηγούμενη. Ο Χάνσι Φλικ έχει δημιουργήσει το τέλειο σύνολο, το οποίο με μικρές διορθωτικές κινήσεις θα είναι απλά ανίκητο. Ο Γερμανός τεχνικός τη περασμένη σεζόν τα πήρε όλα. Αυτό φιλοδοξεί να κάνει και φέτος φτιάχνοντας τη δική του δυναστεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι πάνω απ’ όλα η διατήρηση του υπάρχοντος άκρως πετυχημένου κορμού. Οι παίκτες προσωπικότητες της Μπάγερν που σήκωσαν το βάρος στις πλάτες τους και απογείωσαν την ομάδα. Η ομάδα καλείται να τους διατηρήσει όλους για αρκετά χρόνια και να τους πλαισιώνει με μπόλικο ταλέντο. Αυτή είναι η στρατηγική και αυτή ακολουθείται πιστά τα τελευταία χρόνια. H Μπάγερν θέλει Καμαβινγκά

Φλερτ με Καμαβινγκά επιδιώκει η Μπάγερν

Το επόμενο καλοκαίρι δεν αναμένεται να είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα για την ομάδα του Μονάχου. Λίγες και καλές μεταγραφές. Ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα υπογράψουν το μέλλον τους στον σύλλογο. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ένας από τους παίκτες που απασχολούν ιδιαίτερα το τμήμα σκάουτινγκ της βαυαρικής ομάδας είναι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ο υπερταλαντούχος Γάλλος χαφ της Ρεν έχει αποσπάσει τις καλύτερες των κριτικών για τις εμφανίσεις του με τον γαλλικό σύλλογο. Είναι μόλις 18 – πριν λίγο καιρό τα έκλεισε – και ήδη έχει στο βιογραφικό του περισσότερα από 40 παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο που το όνομα του νεαρού είναι τοποθετημένο στις μεταγραφικές λίστες όλων των μεγάλων της Ευρώπης.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Οι Βαυαροί αναμένεται να χτυπήσουν τη πόρτα της Ρεν το προσεχές καλοκαίρι. Η αξία του νεαρού Γάλλου αυτή τη στιγμή υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ καθημερινά με τις εμφανίσεις του αυτό το νούμερο όλο και ανεβαίνει. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 18χρονου με τη Ρεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ