ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Καταιγίδα Ζιρού έπνιξε τη Σεβίλλη! (vid)

Ο απολαυστικός Ολιβιέ Ζιρού σκόραρε ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές κόντρα στη Σεβίλλη και χάρισε στην Τσέλσι την πρωτιά του πέμπτου ομίλου.

Καταιγίδα Ζιρού έπνιξε τη Σεβίλλη! (vid)

Με τον αφηνιασμένο Ζιρού να σημείωνει τέσσερα τέρματα κόντρα στη Σεβίλλη, η Τσέλσι καθάρισε εύκολα με το εμφατικό 4-0 την αντίπαλό της στην Ανδαλουσία και καθάρισε την υπόθεση πρωτιά στον πέμπτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ήθελε το ματς για να καπαρώσει την πρώτη θέση και να έχει καλύτερο σταύρωμα στα νοκ – άουτ ματς και το κατάφερε και με το παραπάνω. Σοβαρή και αποφασιστική από την αρχή του παιχνιδιού, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασεις στη Σεβίλλη και τη φιλοδόρησε με τέσσερα γκολ. Πλέον με 13 βαθμούς είναι το αφεντικό στον όμιλο, ενώ οι Ισπανοί έμειναν πίσω τους στους 10. Από εκεί και πέρα Κράσνονταρ είναι στους 4 μετά τη νίκης της και τελευταία η Ρεν με 1.

Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Τσέλσι και συγκεκριμένα για τον Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος ήταν απολαυστικός και σημείωσε καρέ τερμάτων. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον Φρανκ Λάμπαρντ για το ποιος πρέπει να είναι ο βασικός του επιθετικός.

Το ματς

Η Τσέλσι έδειξε από νωρίς τη διάθεσή της και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς μόλις στο 6′ με τον Πούλισικ. Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει. Ο Χάβερτζ στο 8΄ βρήκε τον Ζιρού μέσα στην περιοχή και εκείνος έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 27΄η Τσέλσι έχασε και νέα ευκαιρία με τον Πούλισικ και δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς από νωρίς. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Καταιγίδα Ζιρού έπνιξε τη Σεβίλλη! (vid)

Στην επανάληψη τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 54′ όταν ο Ζιρού βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα. Αυτό το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους φιλοξενουμένους που έχασαν κι άλλη ευκαιρία με τον Μάουντ, πριν ο Ζιρού χτυπήσει ξανά στο 74΄για να ολοκληρώσει το προσωπικό του χατ τρικ. Και δεν σταμάτησε εκεί. Ο Γάλλος λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης είχε και το κερασάκι στην τούρτα. Στο 83′ με ωραίο σουτ νίκησε για τέταρτη φορά τον αντίπαλο γκολκίπερ σημειώνοντας καρέ τερμάτων.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ