ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: Βρήκε στόπερ από την Ιταλία – Σπάει ρήτρα… με 55 εκατ. ευρώ!
Μπριζ – Φιορεντίνα: Ο Βανάκεν φέρνει τα πάντα στα ίσια! (vid)
Συγκλονιστικός Φέρντιναντ – «Δεν πατάω το σήμα της Ρεάλ! Σεβασμός στην ιστορία» (vid)
Ρεάλ – Μπάγερν: Οι 11αδες… που θα «ματώσουν» για να πάνε τελικό! (pic)
O Τομιγιάσου θέλει ένα πράγμα με την Άρσεναλ και αυτό είναι σχεδόν… αηδιαστικό!
Ο Τούχελ στην πιο δύσκολη ερώτηση που του έγινε απάντηση με… σιωπή!
Ντεσαγί για Μπαπέ: «Μεγάλο λάθος η Ρεάλ Μαδρίτης… Καλύτερα να πάει Σ. Αραβία!»
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η πορεία της ως τον τελικό είναι αξιοθαύμαστη! (pic)
Ανρί για Μπαπέ: «Είναι ο καλύτερος που υπάρχει! Είναι ο GOAT!»
Η Άστον Βίλα σμπαραλιάζει τους μεγάλους και παίρνει αστέρι αξίας 70 εκατ. ευρώ
O Μάρκο Ρόις έχει κεντράρει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!
Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ: “Κόντρα στη Μαρσέιγ θα πάμε για τη νίκη”

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκοαυρντιόλα, δήλωσε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει το τρίποντο κόντρα στη Μαρσέιγ την τελευταία αγωνιστική.

Πεπ: “Κόντρα στη Μαρσέιγ θα πάμε για τη νίκη”

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά από 5 αγωνιστικές στους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία ήρθε χθες (1/12) στο Ντραγκάο κόντρα στην Πόρτο. Οι 2 ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με το σκορ να τις βολεύει αμφότερες. Η μεν Σίτι προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο ενώ η Πόρτο εξασφάλισε την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Παρά την μαθηματική πρόκριση, πάντως, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε μετά τον αγώνα ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη στο τελευταίο ματς του ομίλου κόντρα στη Μαρσέιγ. Πρόσθεσε, πάντως, ότι θα κάνει ροτέισον.

“Όλοι οι παίκτες αξίζουν να παίξουν. Θα κάνουμε μια επιλογή, εξαρτάται από το αν θα είναι κουρασμένοι. Εξαρτάται από τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο, σε προπονήσεις, στο αποδυτήρια, σε πολλές περιπτώσεις. Θα δούμε. Δεν είναι απλώς να προετοιμαστούμε καλά για την Γιουνάιτεντ, Κόντρα στη Μαρσέιγ θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι μεγάλες ομάδες δημιουργούν τη νοοτροπία. Δεν έχει σημασία σε τι διοργάνωση παίζεις”.

Θυμίζουμε ότι τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ματς. Ειδικότερα, ακόμα και αν ηττηθεί από την Πόρτο την τελευταία αγωνιστική, θα περάσει ως τρίτος στο Γιουρόπα Λιγκ, αρκεί η Σίτι να κερδίσει την Μρασέιγ.

Οι φετινές παγίδες του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σιτι, αναφέρθηκε στην απαιτητική διαδικασία πρόκρισης από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις παγίδες που έκρυβε η φετινή διαδικασία λόγω της COVID-19.

“Φέτος ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν δύσκολο γιατί αν χάσεις ή φέρεις ισοπαλία πρέπει να πας στο τελευταίο παιχνίδι και υπάρχει πάντα κίνδυνος με την κατάσταση COVID. Ξέρω ότι θα ήταν καταστροφή αν δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Σήμερα, [οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι] τόσο εύκολο, αλλά γνωρίζουμε ότι μερικές πολύ καλές ομάδες δυσκολεύονται να προκριθούν” ανέφερε αρχικά.

“Γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι οι όμιλοι και πόσο δύσκολο είναι να προκριθείς. Αν κοιμηθείς για ένα ή δύο παιχνίδια, όλα θα είναι περίπλοκα. Σήμερα είναι μια μέρα για να είσαι ευτυχισμένος και τώρα ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε μέχρι τον Φεβρουάριο το Τσάμπιονς Λιγκ και να επικεντρωθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ” συμπλήρωσε

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ