ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ρονάλντο: “Γι αυτό ο Μαραντόνα φορούσε πάντα 2 ρολόγια”

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο εξήγησε για ποιο λόγο ο πρόσφατα αποθανών, Ντιέγκο Μαραντόνα, φορούσε πάντα ένα ρολόι σε κάθε χέρι.

Ρονάλντο: “Γι αυτό ο Μαραντόνα φορούσε πάντα 2 ρολόγια”

Η ποδοσφαιρική κοινότητα θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεράσει το σοκ από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση γέμισε με θλίψη όλο τον πλανήτη αλλά συνάμα φανέρωσε και την αγάπη του για έναν παίκτη είδωλο. Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα από ανακοπή καρδιάς έφερε στην επιφάνεια ιστορίες από τη ζωή του που δεν γνωρίζαμε.

Μία από αυτές εξιστόρησε και το “φαινόμενο”. Ο Ρονάλντο. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος φορ μας έλυσε μία απορία που είχαμε για χρόνια. Ειδικότερα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα πάντα φορούσε 2 ρολόγια. Ένα σε κάθε χέρι. Άπαντες αναρωτιόμασταν το λόγο μέχρι που ο Ρονάλντο μας έδωσε την απάντηση.

“Μία από τις πρώτες φορές που ήρθε να με επισκεφτεί στη Μαδρίτη, είχαμε δείπνο. Ο Ντιέγκο έφερε δύο ρολόγια και ο θρύλος λέει ότι δεν πήγαινε πουθενά χωρίς και τα δύο. Τον ρώτησα γιατί φορούσε δύο και είπε ότι η κόρη του, του τα είχε δώσει ως δώρο και έκτοτε δεν τα είχε βγάλει ποτέ. Στο τέλος του γεύματος, έβγαλε το ένα και μου το έδωσε ως δώρο. Δεν ήθελα να το αποδεχτώ, αλλά θύμωσε και έμεινα χωρίς επιλογή. Θα το φροντίσω για το υπόλοιπο της ζωής μου ως υπενθύμιση της γενναιοδωρίας και της φιλίας του.”

Η ιστορία του Λίνεκερ για τον Μαραντόνα

Μία διαφορετική ιστορία αποκάλυψε πρόσφατα, ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος, Γκάρι Λίνεκερ στο πάνελ του Bt Sport. Ειδικότερα, ο Άγγλος τον είχε αντιμετωπίσει ως αντίπαλο σε εκείνο τον θρυλικό προημιτελικό του Μουντιάλ του 1986. Σε εκείνο το ματς, ο Μαραντόνα σκόραρε το περίφημο “χέρι του θεού” αλλά και το καλύτερο τέρμα ίσως στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ότι πέρασε σχεδόν όλη την αγγλική ομάδα για να ανοίξει το σκορ.

Ο Λίνεκερ το σχολίασε λέγοντας ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που ήθελε να χειροκροτήσει γκολ αντιπάλου. Ωστόσο, δεν το έκανε γιατί δε θα μπορούσε να επιστρέψει στην Αγγλία μετά.

Στη συνέχεια, ο πρώην επιθετικός της Λέστερ αποκάλυψε ένα τρικ του Μαραντόνα στην προθέρμανση που αποδεικνύει ότι το άγγιγμα του Θεού του άνηκε δικαιωματικά. Ειδικότερα, πριν από τους αγώνες, συνήθιζε να κάνει γκελάκια με τη μπάλα και να τη χτυπάει όσο πιο δυνατά μπορεί ψηλά στον αέρε. Στη συνέχεια με το χάιδεμα του την άφηνε να αναπαυτεί ξανά στα πόδια του χωρίς να πέσει. Ο Μαραντόνα επανέλαβε τη διαδικασία 13 φορές.

“Θυμάμαι να πηγαίνω την επόμενη μέρα στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα και το προσπαθήσαμε όλοι. Το καλύτερο που μπορούσαμε ήταν 3 φορές και τρέχαμε για το τρίτο” αναφέρει με θαυμασμό ο Λίνεκερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ