ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Συγκινεί ο Μαραντόνα Jr: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ…»

Ο γιος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που φέρει το όνομά του δεν μπορεί να συνέλθει μετά τον θάνατο του «θεού» της μπάλας...

Συγκινεί ο Μαραντόνα Jr: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ…»

Ο ποδοσφαιρικός «θεός» δεν υπάρχει πια. «έφυγε» την εβδομάδα που μας πέρασε σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο τον πλανήτη. Πόσο μάλλον για τα συγγενικά του πρόσωπα τα οποία βιώνουν πολύ δύσκολες μέρες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Τις προάλλες είδαμε σε ματς της Μπόκα Τζούνιορς την κόρη του «Ντιεγκίτο», Ντάλμα. Ήταν η μοναδική φίλαθλος που είχε την άδεια να παρακολουθήσει το παιχνίδι του «Μπομπονέρα». Προφανώς ήταν ιδιαίτερη στιγμή, μιας και ήταν το πρώτο ματς που παρακολούθησε δίχως τον πατέρα της…

Η ισπανική Marca έψαξε τον γιο του εκλιπόντα Αργεντινού και επικοινώνησε μαζί του. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Σινάγκρα είναι ο Ιταλός γιος του Ντιεγκίτο, τον οποίο έκανε με την Κριστίνα Σινάγκρα το 1986. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2003 κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ, ενώ επίσημα ως πατέρας και υιός εμφανίστηκαν το 2016. Τότε τον αναγνώρισε… Μαραντόνα

Συγκλόνισαν τα λόγια του Μαραντόνα τζούνιορ

Ο γιος του «Θεού» μίλησε για το θάνατο του πατέρα του και τη σχέση που είχε μαζί του. «Δεν είμαι καλά. Έχω πρόβλημα στον ύπνο μου. Κλείνω τα μάτια μου και το κεφάλι μου απλά δεν αποσυνδέεται. Κοιμάμαι όπως μπορώ. Ο θάνατος του πατέρα και το να μην μπορείς να είσαι μαζί του ή με την οικογένεια είναι το χειρότερο. Το έμαθα όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Άρχισα να λαμβάνω μηνύματα και τηλεφώνησα στο Μπουένος Άιρες. Καλούσα συνεχώς μέχρι που μου είπαν τι έγινε», ανέφερε για την ψυχολογική του κατάσταση.

Να αναφέρουμε ότι Ντιέγκο Μαραντόνα Σινάγκρα είναι επίσης ποδοσφαιριστής σε μια άσημη ιταλική ομάδα, τη Βίλα Λιτέρνο. Και περιέγραψε πώς περνούσαν χρόνο με τον πατέρα του βλέποντας ποδόσφαιρο: «Ήμασταν παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Ήταν πανέμορφο να βλέπω ποδόσφαιρό μαζί του. Γνώριζε όλους τους παίκτες. Είχα την άποψή μου και αυτός την δική του. Είδα πολλά παιχνίδια μαζί με την Νάπολι, με την Εθνική. Έλεγε ποιος έπρεπε να παίξει και ποιος όχι. Δεν μαλώναμε γι’ αυτό, είχα μία υγιή σχέση με τον πατέρα μου.

Το ότι πέθανε τόσο νέος, είναι κάτι το οποίο δεν δέχομαι. Δεν μπορώ να το δεχθώ. Είχε πολλά χρόνια να χαρεί με την οικογένειά του. Δεν ξέρω αν το αποδεχθώ ποτέ, το να τον χάσω τόσο νέο. Μιλούσα πάντα με τον πατέρα μου. Δεν ήθελε βέβαια να μιλήσει σε κανέναν τελευταία, ούτε καν σε έμενα. Δεν θέλω να μπω τώρα σε συζήτηση για το αν κάποιος είναι καλό ή κακός. Το κεφάλι μου πρέπει να επεξεργαστεί κάποια πράγματα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ