ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

To 2020 πήρε τις δυνάμεις του Βαράν

Ο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφαελ Βαράν, πραγματοποίησε μία ακόμη κάκιστη εμφάνιση μέσα στο 2020, αυτή τη φορά κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

To 2020 πήρε τις δυνάμεις του Βαράν

Ο Ράφαελ Βαράν αδιαμφισβήτητα από την ημέρα που αναδείχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια στις πρόσφατες επιτυχίες του συλλόγου. Ωστόσο, τα τελευταία 2 χρόνια η απόδοσή του έχει πέσει αισθητά.

Μέσα στο 2020, μάλιστα, οι εμφανίσεις του είναι η μία χειρότερη από την άλλη. Ενδεικτικό είναι ότι στη χθεσινή αναμέτρηση (1/12) με αντίπαλο την Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε ένα ακόμη λάθος που οδήγησε σε γκολ αντιπάλου. Ειδικότερα, στο πρώτο γκολ των Ουκρανών κάνει μία αψυχολόγητη κίνηση να αποφύγει τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Ντεντίνιο να σκοράρει το 1-0 στο 57ο λεπτό.

Αυτό ήταν το 3ο λάθος του Βαράν μέσα στο 2020 που οδηγεί σε γκολ του αντιπάλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε ότι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι το φετινό καλοκαίρι είχε πραγματοποιήσει 2 τραγικά λάθη που οδήγησε στον περσινό αποκλεισμό της ομάδας του. Επίσης, στο πρώτο φετινό παιχνίδι με τη Σαχτάρ μαζί με τον Έντερ Μιλιτάο ήταν από τους χειρότερους παίκτες, με τους αντιπάλους να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι έσπαγε τη γραμμή της τετράδας της άμυνας.

Ζιντάν: “Σήμερα η Ρεάλ άξιζε τη νίκη”

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ, ο Ζινεντίν Ζιντάν στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Τόλμησε, μάλιστα, να πει ότι η ομάδα του κέρδισε τη νίκη σήμερα.

“Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Περάσαμε δύσκολες στιγμές. Είναι ένα κακό σερί όσον αφορά τα αποτελέσματα. Είναι η πραγματικότητα μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Γνωρίζουμε ότι σήμερα ήταν τελικός και το προετοιμάσαμε πολύ καλά. Είχαμε ένα υπέροχο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ. Απομένει ένα παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Έχω δύναμη και θα τα δώσω τα πάντα όπως πάντα, όπως οι παίκτες. Στο πρωτάθλημα δεν αξίζαμε να κερδίσουμε τις προάλλες αλλά σήμερα το αξίζαμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να σκεφτούμε μπροστά και να πάρουμε καλά αποτελέσματα”.

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, η Ρεάλ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στο “Μπερναμπέου” και χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ