ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: “Σήμερα η Ρεάλ άξιζε τη νίκη”

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, θεωρεί ότι η ομάδα του δικαιούταν περισσότερα από την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σαχτάρ.

Ζιντάν: “Σήμερα η Ρεάλ άξιζε τη νίκη”

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Η “βασίλισσα” αποτελεί σκιά του καλού της εαυτού, με τους παίκτες να μοιάζουν να στερούνται φαντασίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η νέα ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ – η δεύετρη φετινή από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ – επιβεβαίωσε ότι η Ρεάλ βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό που ονειρεύονται οι φίλοι της.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο, οι Μαδριλένοι είχαν την υπεροχή καθώς και ένα δοκάρι με τον Ασένσιο δε μπόρεσαν για ένα ακόμη παιχνίδι να σκοράρουν.

Στο δεύτερο 45λεπτο συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, έπεσαν και στην παγίδα της Σαχτάρ. Η ουκρανική ομάδα είναι ταχύτατη και με 2 άριστα εκδηλωμένες αντεπιθέσεις κέρδισε με 2-0. Έτσι, η Ρεάλ κινδυνεύει να μείνει εκτός νοκ άουτ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 24 χρόνια.

Ζιντάν: “Δε θα παραιτηθώ”

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζινεντίν Ζιντάν στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Τόλμησε, μάλιστα, να πει ότι η ομάδα του κέρδισε τη νίκη σήμερα.

“Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Περάσαμε δύσκολες στιγμές. Είναι ένα κακό σερί όσον αφορά τα αποτελέσματα. Είναι η πραγματικότητα μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Γνωρίζουμε ότι σήμερα ήταν τελικός και το προετοιμάσαμε πολύ καλά. Είχαμε ένα υπέροχο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ. Απομένει ένα παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Έχω δύναμη και θα τα δώσω τα πάντα όπως πάντα, όπως οι παίκτες. Στο πρωτάθλημα δεν αξίζαμε να κερδίσουμε τις προάλλες αλλά σήμερα το αξίζαμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να σκεφτούμε μπροστά και να πάρουμε καλά αποτελέσματα”.

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, η Ρεάλ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στο “Μπερναμπέου” και χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ