ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κέλεχερ, ένας… killer που έγινε τερματοφύλακας από το πουθενά! (vids)

Η ιστορία του Κέλεχερ είναι άξια θαυμασμού! Μέχρι τα 14 του έβαζε... 20-30 γκολ τη χρονιά και ήταν εκπληκτικός σκόρερ! Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια...

Κέλεχερ, ένας… killer που έγινε τερματοφύλακας από το πουθενά! (vids)

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές ιστορίες ποδοσφαιριστών που άλλαξαν θέσεις κατά τη διάρκεια της ζωής-καριέρας τους. Ωστόσο, η ιστορία του Κιάομιν Κέλεχερ θα σας κάνει να μείνετε με το… στόμα ανοιχτό.

Μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (1/12), ο 22χρονος Ιρλανδός τερματοφύλακας δεν είχε ούτε μία συμμετοχή με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε Premier League και Champions League. Αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ τον είχε στις βασικές του επιλογές στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Και η εμφάνιση του Κέλεχερ στη νίκη των «κόκκινων» με 1-0 ήταν εξαιρετική! Τόσο καλή, που έκανε τον «Kloppo» να τρέξει και να τον αγκαλιάσει με τη λήξη του αγώνα. Ενώ ο νεαρός γκολκίπερ κέρδισε τα εύσημα και από τους διάσημους συμπαίκτες του.

Ο Κέλεχερ χρησιμοποιήθηκε στο ματς με την ολλανδική ομάδα λόγω της απουσίας του Άλισον. Και διότι ο Κλοπ επιθυμούσε να ξεκουράσει τον Άντριαν, ο οποίος παρεμπιπτόντως δείχνει εξαιρετική εικόνα φέτος. Σε όσα έχει αγωνιστεί. Ντεμπούτο λοιπόν σε ένα μεγάλο ματς με την ομάδα ανδρών της Λίβερπουλ. Άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο! Klopp explains why Caoimhin Kelleher is now ahead of Adrian as new No. 2 - Liverpool FC - This Is Anfield

Ένας απίστευτος σκόρερ εξελίχθηκε σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα από… ανάγκη

Η καριέρα του Κιάομιν Κέλεχερ όμως, δεν ξεκίνησε ακριβώς έτσι. Από τη θέση του τερματοφύλακα. Ούτε ονειρευόταν να γίνει ένας μεγάλος γκολκίπερ όπως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ή ο Ίκερ Κασίγιας. Γεννήθηκε σε ένα χωριό της Ιρλανδίας. Το Κορκ. Στις 23 Νοεμβρίου 1998. Από τα πρώτα βήματα της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο και μέχρι την ηλικία των 14 ετών, ο Κέλεχερ αγωνιζόταν ως κεντρικός επιθετικός. Φορ. Ενώ κάποιες φορές έπαιζε και λίγο πιο πίσω, ως επιτελικός χαφ.

Αλλά δεν ήταν απλά ένας επιθετικός. Ήταν ένας επιθετικός που… μάτωνε κάθε χρόνο τα δίχτυα. 20 και 30 γκολ ανά σεζόν πετύχαινε. Τον «έτρεμαν» όλοι οι αντίπαλοι. Αλλά στην ηλικία των 14 χρόνων άλλαξαν όλα. Ο Κέλεχερ αγωνίστηκε σε ένα ματς ως τερματοφύλακας με τις ακαδημίες της Κορκ. Και αυτό γιατί ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας αποφάσισε να… αποσυρθεί με το ποδόσφαιρο. Εκείνη τη στιγμή προφανώς σκέφτηκε ότι δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με εκείνο το άθλημα. Και ο Κέλεχερ, αναγκαστικά, φόρεσε τα γάντια και έκατσε στο τέρμα. Πολλοί πίστεψαν πως αυτό θα γίνει για έναν, άντε δύο, αγώνες. Διαψεύστηκαν παταγωδώς!

Ο Κέλεχερ έβαλε τα γάντια του τερματοφύλακα και δεν τα ξανάβγαλε ποτέ. Διότι αποφάσισε πως του άρεσε να παίζει εκεί. Και το 2015, σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ Και πέντε χρόνια αργότερα φτάνουμε στο σήμερα. Με τον Κέλεχερ να έχει πραγματοποιήσει ήδη το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Το Champions League. Ως τερματοφύλακας. Ενώ μέχρι πριν 8 χρόνια αγωνιζόταν ως επιθετικός…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ