ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Πέρεθ και Ζιντάν όλο χαμόγελο στη παρουσίαση της Ρεάλ (pics)

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε για λίγο την προπόνηση αφιερώνοντας χρόνο στην εικόνα τους και την επίσημη παρουσίαση της ομάδας τους.

Πέρεθ και Ζιντάν όλο χαμόγελο στη παρουσίαση της Ρεάλ (pics)

H αγωνιστική κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε οριακό σημείο. Οι συνεχόμενες αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ έχουν φέρει κατήφεια και προβληματισμό στις τάξεις του μαδριλένικου συλλόγου. Η τελευταία ήττα μάλιστα από τη Σαχτάρ ίσως να αποδειχθεί καταστροφική καθώς φέρνει την ομάδα κοντά σε μια τραγωδία. Στον αποκλεισμό από τη συνέχεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου δεν θα αργήσουν να έρθουν και δεν αποκλείεται να έχουν επιπτώσεις στο ρόστερ και τη τεχνική ηγεσία. Η καρέκλα του Ζινεντίν Ζιντάν τρίζει με τον Γάλλο προπονητή να παίζει το… κεφάλι του στα επόμενα παιχνίδια της Ρεάλ με κορυφαίο αυτό ενάντια στη Γκλάντμπαχ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αφιέρωσε τη μέρα της σε photoshooting

Όλα αυτά ωστόσο έμειναν στην άκρη για σήμερα καθώς η μέρα ήταν αφιερωμένη στο… photoshooting. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2020/21. Άπαντες έδωσαν το παρών με το πλατύ τους χαμόγελα αφήνοντας για λίγο το κακό κλίμα. Φλορεντίνο Πέρεθ, Ζινεντίν Ζιντάν και ποδοσφαιρικό τμήμα παρουσιάστηκαν λαμπεροί στον φακό γεμίζοντας με τα πρόσωπα τους το φετινό άλμπουμ. Ρεάλ Μαδρίτης

Η «Βασίλισσα» μαζί με όλα της τα αστέρια φωτογραφήθηκε ελπίζοντας αυτή η στιγμή να είναι η αρχή και για άλλες όμορφες ημέρες. Ουδείς εμφανίζεται ικανοποιημένος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να πάρει μεγάλες αποφάσεις αν η απόδοσης της ομάδας συνεχίσει να είναι πτωτική.

Συνήθως όταν μια ομάδα δεν προχωρά με επιτυχίες αυτός που πληρώνει πρώτος το… μάρμαρο είναι ο προπονητής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπεύθυνος για την κακή εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο άκρως επιτυχημένος στο σύνολο της προπονητικής του πορείας στη «Βασίλισσα», Ζινεντίν Ζιντάν. Φλορεντίνο Πέρεθ και «Ζιζού» διατηρούν εξαιρετική σχέση όμως τα αποτελέσματα είναι αμείλικτα. Έτσι δεν θέλει και πολύ τα σημερινά χαμόγελα να μετατραπούν σε νεύρα και σε αδιέξοδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ