ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Το FIFA 21 προσεγγίζει τον Κλοπ στο απόλυτο (vid)

Να ξεκινάς καριέρα στο FIFA 21 με τη Λίβερπουλ, να επικρατείς της Έβερτον στο ντέρμπι και να βλέπεις τον Κλοπ να τρελαίνεται όπως στη πραγματικότητα.

Το FIFA 21 προσεγγίζει τον Κλοπ στο απόλυτο (vid)

Όσο περνούν τα χρόνια οι παιχνιδομηχανές προσπαθούν να τελειοποιήσουν τα γραφικά τους κάνοντας το gaming απόλαυση. Οι εταιρίες παραγωγής εκτός από το game play το οποίο έχουν εκτοξεύσει, προσπαθούν να απεικονίσουν όσο πιο πιστά μπορούν και κύρια  χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν τους πρωταγωνιστές του κάθε παιχνιδιού. Τρανό παράδειγμα ο Γιούργκεν Κλοπ, με το νέο FIFA να πιάνει τον παλμό του Γερμανού.

Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα από το FIFA 21 για το πως έχει προσπαθήσει να αντιγράψει τα συναισθήματα του Γιούργκεν Κλοπ σε κάθε παιχνίδι. Οι πανηγυρισμοί του τεχνικού της Λίβερπουλ έχουν γίνει άκρως ρεαλιστικοί φέρνοντας την πραγματικότητα στο παιχνίδι. Ο Κλοπ πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί τις νίκες των «Κόκκινων», είναι ενωτικός και εγκάρδιος. Στο τέλος κάθε αγώνα τρέχει να αγκαλιάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Να τους δώσει συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους.

Ακόμη περισσότερο το FIFA 21 δίνει έμφαση στο πως ο Γερμανός «παίζει» με το κοινό στο Άνφιλντ. Όταν τα γήπεδα ήταν γεμάτα ο Κλοπ μετά τις… χαιρετούρες έτρεχε στις εξέδρες δείχνοντας την αγάπη του για τους φίλους της ομάδας. Όλα αυτά τα συναισθήματα απεικονίζονται αρμονικά στο FIFA 21 με το αποτέλεσμα να είναι απλά εκπληκτικό.

Πάρτε μια γεύση από τον Κλοπ στο FIFA 21

https://twitter.com/brfootball/status/1334498122085568513

O Γιούργκεν Κλοπ είναι ο πιο εκδηλωτικός προπονητής της γενιάς του. Ο Γερμανός ζει έντονα κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ και το δείχνει με τις αντιδράσεις του. Η Λίβερπουλ έχει μετατραπεί στην μεγάλη του αγάπη, στην ομάδα που τρελαίνεται να εκπροσωπεί στο χορτάρι. Τo FIFA 21 έχει επιδείξει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι των συναισθημάτων των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού. Γιούργκεν Κλοπ

Τα γραφικά του συναρπάζουν φέρνοντας την πραγματικότητα στα χέρια του χρήστη. Τι καλύτερο να είναι υποστηρικτής της Λίβερπουλ και να ξεκινάς καριέρα με τους «Κόκκινους». Να κατακτάς νίκες και να βλέπεις αυτές τις εικόνες στην οθόνη σου. Σκέτη… τρέλα! Τι λείπει τώρα; Να παίζεις στο παιχνίδι και να έρχεται ο Κλοπ στο φινάλε να σε αγκαλιάζει. Θα γίνει και αυτό!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ