ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Καλός ο Μπρέθγουειτ όμως ο Κούμαν επιμένει για Ντεπάι!

Όσα γκολ και να πετύχει ο Μάρτιν Μπρέθγουειτ δύσκολα θα αλλάξει το μυαλό του Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό τεχνικό της Μπαρτσελόνα να ζητά ξανά τον Ντεπάι.

Καλός ο Μπρέθγουειτ όμως ο Κούμαν επιμένει για Ντεπάι!

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Μάρτιν Μπρέιθγουειτ έχει καταφέρει να αρπάξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του έχει δοθεί. Ο διεθνής Δανός σκοράρει ακατάπαυστα βοηθώντας τα μέγιστα στο θετικό σερί της Μπαρτσελόνα. Οι εμφανίσεις του χαροποιούν ιδιαίτερα τον προπονητή του, Ρόναλντ Κούμαν, με τον Ολλανδό να παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από εκείνον.

Όμως τα θέλω του Κούμαν για τη γραμμή κρούσης δεν έχουν αλλάξει. Ο Μπρέθγουειτ δεν έχει καταφέρει να τον κάνει να ξεχάσει τον Μέμφις Ντεπάι. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο επιθετικός της Λιόν αποτελεί σταθερά τον νούμερο ένα στόχο του Κούμαν. Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει είναι σαφές πως τα ρεπορτάζ για πιθανή επαναπροσέγγιση θα πληθαίνουν.

Η Μπαρτσελόνα βγαίνει στις αγορές με περιορισμένο μπάτζετ λόγω της σφικτής οικονομικής πολιτικής που επιβάλλει το σαρωτικό πέρασμα της πανδημίας. Τα οικονομικά του συλλόγου παρουσιάζουν καθοδική πορεία παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα θα κάνει τις προσπάθειες της να ενισχυθεί. Ο Μέμφις Ντεπάι είναι ένας από τους βασικούς στόχους για τον Ιανουάριο. Επιμένει σε Ντεπάι ο Κούμαν

Διακαής πόθος του Κούμαν ο Ντεπάι

Το συμβόλαιο του Ολλανδού στράικερ με τη Λιόν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τώρα τον παίκτη προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό στην πλευρά του Ζαν Μισέλ Ολάς. Αν τα καταφέρουν τότε είναι σαφές πως θα προσθέσουν στη φαρέτρα τους έναν ικανότατο εκτελεστή. Έναν παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού και θα σταθεί επάξια στο πλάι των Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριεζμάν.

Μέχρι τότε όμως ο Μάρτιν Μπρέθγουειτ έχει καιρό να δώσει ακόμη περισσότερες απαντήσεις στο χορτάρι. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται να συνεχίσει το θετικό σερί νικών στο πρωτάθλημα προκειμένου να μαζέψει τη ζημία. Το κακό ξεκίνημα έχει φέρει την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν σε δύσκολη θέση με τη κορυφή να βρίσκεται πολύ μακριά. Ο Ρόναλντ Κούμαν όμως έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί πως το επόμενο διάστημα θα έχει θετικό πρόσημο για την ομάδα του. Η Μπαρτσελόνα ρολάρει και αυτό φαίνεται…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ