ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Αλέγκρι: «Ο Κριστιάνο έχει… την καλύτερη νοοτροπία από όλους»

Ο Αλέγκρι θεωρεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι... ξεχωριστός, τονίζοντας πως έχει την πιο δυνατή προσωπικότητα από όλους όσους έχει συνεργαστεί!

Αλέγκρι: «Ο Κριστιάνο έχει… την καλύτερη νοοτροπία από όλους»

Τι να πει κανείς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι αριθμοί και τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Ο Πορτογάλος επιθετικός παραμείνει… στο κορυφαίο επίπεδο και συνεχίζει να μαγεύει με τις εμφανίσεις του, τόσο με την Γιουβέντους, όσο και με την εθνική Πορτογαλίας. Ο πολύπειρος άσσος δεν καταλαβαίνει από… ηλικίες και αν και έφτασε στα 35, αγωνίζεται με την ίδια όρεξη και την ίδια δίψα για διακρίσεις και τίτλους.

Ένας από τους πολλούς προπονητές που είχαν την τύχη να συνεργαστούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και ο Αλέγκρι! Ο Ιταλός τεχνικός συνεργάστηκε με τον Πορτογάλο το 2018-2019, στην πρώτη χρονιά του CR7 στους «μπιανκονέρι». Κριστιάνο

Ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο έχει την πιο… σωστή νοοτροπία που έχει δει σε ποδοσφαιριστή. Και ας μην ξεχνάμε πως ο Αλέγκρι έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά σπουδαία ονόματα, ειδικά την σεζόν 2010-2011 όταν και κατέκτησε την Σέριε Α με την Μίλαν! Πάντως θεωρεί πως ο Πορτογάλος είναι… μοναδικός!

Είχα πάρα πολλούς δυνατές ποδοσφαιριστές, με προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή. Είχα αμυντικούς όπως τον Κιελίνι στην Γιουβέντους και τον Νέστα στην Μίλαν. Στην μεσαία γραμμή είχαν δυνατούς παίκτες, τον Γκατούζο και τον Ζέεντορφ, ενώ στην επίθεση συνεργάστηκε με ποδοσφαιριστές όπως τον Ζλάταν και τον Κριστιάνο

«Αλλά πρέπει να πω πως ο Κριστιάνο ΡΟνάλντο είχε την καλύτερη νοοτροπία από όλους. Ο Ρονάλντο έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης από όλους. Έχει κερδίσει πέντε Χρυσές Μπάλες. Πέντε Τσάμπιονς Λιγκ και ένα EURO με την Πορτογαλία. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κάθε σεζόν όμως ο Κριστιάνο έχει και διαφορετικούς στόχους, αυτό είναι που τον κάνει και διαφορετικό», είπε ο Αλέγκρι.

Σαν προπονητής δεν πρέπει να αγχώνεις τους ποδοσφαιριστές σου. Το παιχνίδι καθορίζεται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα, πρέπει να υπάρχουν και οι τακτικές, αλλά κάθε ποδοσφαιριστές ατομικά πρέπει να κάνει καλή δουλειά για να βγει το σωστό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε αγγλικό Μέσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ