ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Δεν αστειεύεται η Ίντερ – Το καθήκον της με Μπολόνια (vid)

Χάρη σε δυο γκολ του Χακίμι και άλλο ένα του Λουκάκου, η Ίντερ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπολόνια νικώντας τη με 3-1 στο «Τσουζέπε Μεάτσα».

Δεν αστειεύεται η Ίντερ – Το καθήκον της με Μπολόνια (vid)

Η Ίντερ συνεχίζει με αξιώσεις την προσπάθειά της για διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Ιταλία. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε με 3-1 της Μπολόνια στη 10η στροφή της Serie A. Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ούσα στους 21 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Παράλληλα, οι «νερατζούρι» παρέμειναν πάνω από τη Γιουβέντους η οποία βρίσκεται στους 20 βαθμούς. Και θυμίζουμε πως νίκησε δύσκολα νωρίτερα την Τορίνο με 2-1.

Το ματς

Μέχρι να σημειωθεί το πρώτο γκολ, Ίντερ και Μπολόνια προσπαθούσαν να βρουν χώρους για να απειλήσουν. Ορισμένες υποψίες για ευκαιρία έγιναν και από τις δυο πλευρές. Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στον αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο συνήθης ύποπτος, Ρομέλου Λουκάκου, έπειτα από σέντρα του Ιβάν Πέρισιτς σκόραρε για το 1-0.

Η Μπολόνια έβγαλε μια αντίδραση λίγο αργότερα με τον Μπάροου, αλλά ο Χαντάνοβιτς έδιωξε ωραία. Η Ίντερ απείλησε ξανά με τον Γκαλιαρντίνι, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Λουκάκου στο 34′ είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά βρέθηκε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Και ενώ ο ρέφερι είχε δώσει ένα λεπτό καθυστερήσεων, ο Χακίμι έκανε το 2-0. Απλοποίησε έτσι τα πράγματα για την Ίντερ με θαυμάσιο σουτ στην αριστερή γωνία του Σκορούπσκι. Ο Πολωνός γκολκίπερ είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στον Αλέξις Σάντσες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Χιλιανός επιθετικός βρέθηκε φάτσα με το 3-0, αλλά έχασε την ευκαιρία. Ίντερ

Καθάρισε ο Χακίμι για την Ίντερ

Ένα πεντάλεπτο μετά ο Λουκάκου έχασε μοναδική ευκαιρία. Έκανε σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ήταν αδύναμο με τον αντίπαλο πορτιέρο να μπλοκάρει. Την αδυναμία του Βέλγου φορ εκμεταλλεύτηκε η Μπολόνια και μείωσε στο 67′ Ο Βινιάτο με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 2-1.

Αλλά, η χαρά της φιλοξενούμενης κράτησε μόλις τρία λεπτά. Ο Χακίμι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι και στην επόμενη φάση αντικαταστάθηκε από τον Νταρμιάν.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος πήρε τη θέση του Λουκάκου, επιχείρησε να βάλει κι εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Όμως, το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ στο 79ο λεπτό. Κάπως έτσι, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την έκτη τους φετινή νίκη στο Καμπιονάτο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ